Direktlänk till inlägg 13 oktober 2008

Pirrigt

Av Jenny - 13 oktober 2008 14:04

Jaha, då var det snart dags för akupunktur nummer två. Känns lite pirrigt då jag drabbades av lite panik förra gången (milt uttryck) Men nu vet jag ju hur det är så jag borde ju vara lite lugnare. Jag får försöka tänka att det faktiskt är för en god sak jag gör det. Har sådan träningsvärk sen i lördags så jag kan knappt klä på mig utan att kvida, haha, så jag hoppas det inte påverkar behandlingen (skulle i så fall vara att det hjälper mot träningsvärken enligt min kära Magnus)

Har även så ont i mitt knä, mend et beror på min vanliga klumpighet. Slog i knäslålen i sänggaveln i lördags och det gjorde så jäää......la ont att håret raknade på huvudet. Nu gör det ont när jag böjer på det och när jag går. Var kan man få tag på rullator?

 
ANNONS
 
mamma

mamma

13 oktober 2008 14:52

Ja din klumpighet är ju vida känd, nä jag skojade bara.
Men det var ju bra att håret raknade då behöver du ju inte plattånga det :-))
kram mamma

http://mellanhimmelochjord.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se