Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

I´m alive

Av Jenny - 29 oktober 2008 14:38

Jag lever och har väl på sätt och vis hälsan. Så fort jag sagt att jag känner mig bättre har det ju kommit bakslag, så nu vågar jag knappt säga det.


Jag mår så dåligt och blir nog aldrig bra, har släpat in den stationära datorn på toaletten så jag kan skriva i min blogg samtidigt som jag sitter på toa........hurra för ironi;-)


Allvarligt talat, igår pratade jag med en jättegullig sjuksköterska genom vår sjukförsäkring vi har via jobbet. Hon tyckte att vi skulle avvakta till idag och om ingen bättring sker ska jag ringa tillbaka och få träffa läkare. Men jag mår bättre idag, känns fortfarande i magen men det är stabilare.

Så nu hoppas jag få ett slut på det här eländet.


Mötet igår gick bra för er som undrar, jag låg i sängen och hade min högtalartelefon på. En av personerna var på kundbesök och var därför inte med på mötet plus att jag var hemma. Men vi ska ses på måndag igen, så gårdagens möte gick bra men blev inte som det var tänkt från början.


Vaknade kl 9 i morse och gick upp. Någongång innan kl 10 ringde min vän Sandra sen pratade jag med svärmor, sen mamma och nyss ringde min man. Jag sa till honom att jag suttit i telefon ganska mycket och ska nu gå och göra min morgontoalett (åt frukost medan jag pratade i telefon).

"NU!? sa Magnus, klockan är över 14"

"Va...så mycket...oj" sa jag lite försynt.

Jag har alltså suttit i ca 4 timmar i telefon idag, haha. Men det gör inget för jag älskar att prata i telefon och idag har jag inga tider att passa så what the heck. Magnus skrattade, han hade kollat min blogg och såg att jag inte skrivit något idag och blev lite orolig att jag inte mådde bra, medan jag i sjävla verket varit upptagen av viktiga samtal:-)


HÅLL TUMMARNA ATT JAG SKA BLI FRISK NU:-)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards