Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Familjerätten

Av Jenny - 31 oktober 2008 17:44

Det blev inget möte igår med Familjerätten angående adoption, jag orkade inte pga min onda mage. Vi får boka in ny tid. Kvinnan från Familjerätten och jag har ringt om varandra utan resultat så vi får prova på måndag igen.


Magnus och jag satt skavföttes i soffan när han kom hem och småpratade om allt möjligt. Det är så underbart att kunna göra det, viktigt att kunna ventilera dagen med varandra.


Ikväll är det Idol, temat är visst schlager, kan bli intressant. Min kära vän Rebecca lär sitta bänkad framför tv-n, hon älskar schlager:-)


Hoppas jag är pigg imorgon för då har Alprausch utförsäljning i Åkersberga och den missar vi aldrig!! Sen ska vi på kalas hos Fia och henne vill jag också gärna kunna åka till.


Ha en trevlig fredagkväll alla mina trogna läsare:-)


 
ANNONS
 
Ingen bild

jarven

31 oktober 2008 20:04

Du har så rätt! Har precis sett "Bucket list". En sådan fantastisk, underbar film. Jag har både skrattat och gråtit och fått mig ett par tankeställare. Tack för tipset :-)
Hoppas din helg blir bra och att du snart mår bra igen :-)
Kramar!!

 
Jenny

Jenny

1 november 2008 10:57

Va kul att du gillade den:-) Ja, den är verkligen underbar! Hoppas din förkylning är bättre. KRAM

http://barnlangtan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se