Alla inlägg under oktober 2008

Av Jenny - 18 oktober 2008 16:31

Nu har stormen dragit förbi:-) Flickorna och lille sötungen har åkt. Köket är iordningställt efter lille Antons framfart. Alla lådor med dess innehåll åkte ut och spreds över golvet. Först åkte grejerna in i munnen och sen ut över köksgolvet:-) Nu har vi fått en bra försmak på att ha småbarn i huset, det var supermysigt. Nedersta lådan i köket är i princip tom, allt ligger i diskmaskinen nu, haha.


Fick fina produkter från id makeup och ett jättefint kort som Mia gjort själv, plus lite annat smått och gott. En ljusfigur som vi inte ska gå in närmare på hur den ser ut, fick jag också, haha.


Mina kära Halmstadsvänner, önskar att vi kunde dra ihop landet så ni kunde komma hit:-) Men ni är välkomna på besök när ni vill, det är bara att börja planera;-) Hästens säng står färdigbäddad och klar.


Snart kommer nästa gäng, det ska bli roligt. Jag gillar att ha folk hemma, är lite svag för värdinnerollen tror jag minsann.

Av Jenny - 18 oktober 2008 13:19

Nu är jag klar med allt, om ca 15 minuter kommer mina kära vänner Mia, Tessan och Rebecca. Det ska bli så kul att träffa dem då det var ett tag sen vi sågs. Vi bodde närmare varandra förut, men sen jag flyttade till Stockholm blir det tyvärr mer sällan, men jag tänker ofta på dem:-)

Mia kommer ha med sig sin lilla son som är bedårande söt, kolla själv på länken Mias pysselblogg:-)

Senare ikväll kommer Sara, Alex, Tessan och Thord. Blir mysigt att sitta och prata och svulla i sig onyttigheter.

Tjingeling

Av Jenny - 17 oktober 2008 19:31

Den här bilden är från staden Grado i norra Italien. Visst är det bedårande med alla dessa blommor, det kryllar av dem överallt. I huset bor en jättegullig kvinna som pysslar med sina blommor varje dag.

Av Jenny - 17 oktober 2008 19:28

Vill piffa upp med lite bilder som jag tänker slänga in med jämna mellanrum. En bild som jag verkligen gillar är denna från staden Rovinj i Kroatien. Jag älskar husen med försterluckorna med alla blommor och kvinnorna som hänger ut genom fönstret för att hänga tvätt.

Av Jenny - 17 oktober 2008 18:50

Har precis kommit hem från underbar fotvård hos min hudterapeut. Det är andra gången i mitt liv jag går på fotvård, dåligt dåligt. Våra stackars fötter som släpar runt oss hela dagarna borde tas om hand mycket bättre. Jag har ju aldrig gillat att någon tar på mina fötter, inte direkt fobi, men större obehag. Första gången jag gick tog jag hela kittet, med scrub och filning, massage mm. Men fy bövelen, jag vred mig som en hal ål på britsen av obehag. Någon annan som scrubbar och filar mina fötter, iiiiii, läbbigt. Jag var helt slut när det var över, men hon som gjorde behandlingen visste om det i förväg så hon gjorde så gott hon kunde för att jag skulle ha det bra.


Nu bestämde jag mig för att prova igen hos min hundterapeut i Örby som jag vaxar mig hos regelbundet. Hon har en behandling som heter Trötta fötter, vilket innenbär fotbad, rensning av nagelband, lackning och massage. Hm, det låter faktiskt inte så dumt så jag bokar in det. Wow, det var underbart, hon är grymt bra på massage, hon släckte ner i rummet, tände flera ljus och hade på avlappnande musik under massagen. Jag njöt som bara den. Det var bara vid ett par tillfällen som jag sprattlade till för att det killades men för övrigt rena avslappningen som jag behövde efter en dag med muskelvärk och skallebank.

Av Jenny - 17 oktober 2008 15:30

Snacka om ont i muskeln och nu även i huvudet. Det blir till att ligga i forsterställnig och slumra till Idol ikväll. Måste ju vara pigg imorgon när jag får trevligt besök av nära och kära.


Idag har jag varit på lunch med Magnus mor och syster, det var väldigt trevligt. Vi åt raggmunkar och bacon och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag fick en bok i present av Anne-Lie som heter Tusen strålande solar skriven av Khaled Hosseini, det verkar otroligt bra. Så fort jag läst färdigt min nuvarande bok ska jag börja med denna:-) Jag är ju en bokmal som ni vet och böckerna avlöser varandra, jag läser varje dag året runt.


Boken jag läser nu är en kriminalroman som varit min farmors. När hon gick bort i cancer år 2000 fick jag ett gäng böcker av henne vid bouppdelningen. Det känns riktigt bra att få läsa en bok som jag vet att min farmor läst, som att vi delar något, hennes namn står i den. Trots ett flera år avbrott i vår relation stod jag och min farmor varandra väldigt nära och jag tänker både på henne och min älskade far varenda dag!


Av Jenny - 17 oktober 2008 08:54

Nu låtsas vi att det är Oscarsgalan en stund.


Tack ALLA för gratulationerna igår, det kändes toppen att bli så bortskämd med massa uppvaktning:-)


Tack Toksmula för ditt inlägg, känns toppen att ha en IVF-resekamrat:-)


Ser fram emot att se flera av er på lördag:-)


Nu ska jag in på möte i två timmar sen äta lunch med min svärmor:-)


Har fått muskelinflamation:-( Det tackar jag INTE för)


Skriver mer senare idag.



Av Jenny - 16 oktober 2008 13:18

Magnus har precis varit på mitt jobb, vi åt lunch ihop i vårt kök här, egenhändigt gjord tomatsoppa med creme fraiche. Tre arbetskamrater satt med och efter maten delade vi broderligt på gigantiska muffins som Magnus köpt med sig. Fick även min present:-) Appels senaste Ipod!!!

Det var som tusan, jag blev väldigt glad. Ända sen ÄP då jag fick låna Magnus Ipod har jag längtat efter en egen. Har inte haft en egen musikspelare sen 80-talet när jag hade en flashig freestyle med Auto Reverse....det ni! Då förstår ni kanske att en Ipod av senaste modell är en otrolig lyx för mig.

Tack min älskling! Nu kan jag göra min egen Ägglista, haha.


Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards