Alla inlägg under oktober 2008

Av Jenny - 16 oktober 2008 09:55

Igår var jag på min tredje akupunktur, det var Dr Ma herself som satte nålarna. Hon var riktigt duktig måste jag säga. Sen låg jag där i mitt bås och kände att det var riktigt skönt. Då börjar tanten i båset brevid SNARKA och nu snackar vi rejäla timmerstockar, hon somnade som en stock kan man säga. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Där ligger jag på en brits i underkläder, full med nålar och kämpar febrilt för att inte min goda vän trälådan på magen ska glida ner av mitt fnittrande som gör att hela magen hoppar.


Efter akupunkturen skyndade jag iväg till andra sidan stan för att gå på tjejträffen. Jag måste säga, helt underbart! Att få träffa andra tjejer som ser helt normala ut;-) som är i samma situation var det bästa som kunde hända. Går inte in på detaljer då allt vi säger stannar mellan oss. Men de har träff en gång i månaden och jag ser redan fram emot nästa gång. De var supergulliga allihopa och JAG ÄR INTE ENSAM!


På väg hem mötte jag upp Magnus som hade varit ute med jobbet och tagit ett par öl så vi kunde ha sällskap hem. Det första han säger är: Jag har gjort något dumt.

Vadå, frågar jag

Inget svar

Kommer jag bli arg, frågar jag

Kanske säger han

Men va fan är det nu

Din present ligger inslagen och klar..........kvar på kontoret:-(

Han är så söt att jag nästan smällde av, han tyckte det var skittrist att inte kunna ge mig min present nu på morgonen:-) Sådan är min man! Han är världens underbaraste.

ANNONS
Av Jenny - 16 oktober 2008 09:09

Jösses vad det regnar, skulle vara mysigt att bara var hemma och kura i soffan. Sitter på jobbet barfota med mina strumpor på elementet och mina stövlar stående mot så de får värme, haha jag är inte vattentät!

Måste jobba lite men kommer snart uppdatera gårdagen, kom hem sent igår kväll och var för trött för att sätta mig vid datorn.


TACK för alla gratulationer:-)


KRAM!!

ANNONS
Av Jenny - 15 oktober 2008 10:05

Jag är nog skengravid, för jag mår illa varje morgon/förmiddag och på kvällanrna, däremellan mår jag bra. Har aptit men det känns skumt. Jag kan tänka mig att det kan vara akupunkturen som satt igång något för jag har även haft lite huggvärk i ena äggstocken till och från  i ett par dagar. Aldrig känt så förut. Får fråga i eftermiddag när jag ska på nästa behandling.

Av Jenny - 14 oktober 2008 20:36

Nu har vi kommit hem från träningen och det var segt innan vi skulle dit, ingen av oss hade någon egentlig lust att gå. Men vi släpade oss ner för alla trappor och ut i bilen och väl framme så så var det bara att köra. Nu efteråt känns det så klart jättehärligt. Det är bra att vi är två så vi kan puscha varandra, det är så lätt att strunta i träningen annars.


Har lagat tomatsoppa och nu ska vi bara slappa resten av kvällen, det är så skönt att vara riktigt lat när man tränat så duktigt;-)

Av Jenny - 14 oktober 2008 11:05

Jag är inte bitter, haha, men jag närmar mig pensionsåldern och som ni vet så blir jag snart liiite äldre. Då jag vet att de flesta av mina nära och kära läser min blogg så tänkte jag använda mig av ett nytt sätt. Ni som vill får komma på lördag och äta lite tårta, men hör gärna av er ett par dagar innan så jag vet hur många det kan tänkas bli.

Inget märkvärdigt, fyller så ojämt man bara kan men jag är ju så barnsligt förtjust i födelsedagskalas, blir nog aldrig för gammal för det iallafall. Men det blir inget brakparty och ni som inte kan eller vill komma, heeeelt ok för jag hade först inte tänkt ha något alls. Det är helt frivilligt och om det bara kommer en person så är jag ändå nöjd:-) Jag vet att ni gillar mig ändå!!

Puss och kram alla mina kära!

Av Jenny - 14 oktober 2008 10:14

För ett tag sen var jag inne på en hemsida som heter IRIS - föreningen för ofrivilligt barnlösa. De har en tjejträff imorgon här i stan som jag efter mycket funderande anmält mig till. Tog kontakt med en tjej som håller i det och vi ska ses hemma hos henne, vi kommer bli mellan 5-10 st. Först tänkte jag att jag inte skulle gå för jag vill inte identifiera mig som barnlös, men hello...(förneka, förneka) det är ju det jag är för tillfället (observera mitt ordval....tillfället;-) Magnus påminde mig igår: Ska du inte på den där tjejträffen på onsdag? Då hade jag själv glömt bort det. Mailade kontaktpersonen igår kväll och fick svar imorse att jag var varmt välkommen, det blir fika och kravlöst prat. Det kanske inte är så dumt, för även om jag skriver blogg och på forumet "Vill ha barn", så känns det som att jag behöver se riktiga människor som genomgår samma sak. Jag vill se att de finns i verkliga livet, skulle ge lite tröst och trygghet. Det är nog så när man befinner sig i olika svåra situationer i livet, att om man får träffa andra i samma situation som förstår en så kan det nog kännas lite lättare.

Så imorgon efter min tredje akupunkturbehandling så åker jag direkt dit, ser faktiskt fram emot det nu:-)

Av Jenny - 13 oktober 2008 19:28

Tack moster och morbror, det var väldigt bra att få prata med er idag:-)


Akupunkturen gick bra, när jag kom sa jag att jag var nervös pga obehaget förra gången. De lyssnade och förstod. Fick ligga i eget rum för att få lugn och ro (annars är det i bås bakom draperier). De satte i nålarna mer försiktigt och jag kände nästan inget obehag alls:-) Och min kompis trälådan gjorde sitt också med sin behagliga värme. De satte fler nålar runt magen den här gången. Lyckades tom slappna av och njuta av stillheten.


Nu på kvällen ringde min läkare igen då Magnus och jag kommit fram till att vi vill göra ett privat försök ifall Huddinge inte har tid innan jul. Förra gången vi pratade var han osäker på om vi skulle hinna med ett försök till innan jul, men nu sa han att han visst trodde det skulle gå och att vi hellre ska  spara våra pengar till efter jul ifall det skullle behövas (för har vi tur lyckas det ju nästa gång). Känns jättebra, för nu vet vi att senast vecka 50 är det dags för ÄP igen:-):-):-) På tisdag om en vecka ska vi dit för att planera nästa försök lite närmare, äntligen!


Nu ska jag gå och dricka mitt gooooooda te;-)

IVF
Av Jenny - 13 oktober 2008 15:47

Va fasen, ska gå om en kvart och nu är jag skitnervös inför akupunkturen. Kom igen, jag som tagit sprutor och varit neddrogad, nu får jag allt ta och kamma till mig....

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se