Alla inlägg under oktober 2008

Av Jenny - 9 oktober 2008 09:02

Tack för positiva kommentarer angående min akupunktur idag:-)

Det ska faktiskt bli lite kul. Hon som ska göra det verkar väldigt trevlig och hon har lång utbildning och erfarenhet och lovade att det inte ska göra ont. Men jag kommer bli trött efteråt sa hon och jag får inte träna ikväll som jag hade tänkt, får bli på lördag istället.


Sitter på jobbet och svär, vår jäkla mailserver ligger nere och det händer alltför ofta för att vara ok, så vi måste nog byta leverantör, morr!!

ANNONS
Av Jenny - 8 oktober 2008 18:18

Nu har jag bokat tid. I morgon ska jag på min första akupunkturbehandling någonsin. Det ska bli spännannde:-)

IVF
ANNONS
Av Jenny - 8 oktober 2008 11:13

Jag har mobiltelefon via jobbet och mitt nummer har visat sig tillhöra komikern Petra Mede innan jag tog över det. Petra Mede är hon som har programmet Morgonsoffan med David Batra på SVT. Jag har fått flera sms angående inbjudningar och tack för senast mm av diverse mediemänniskor och även flera samtal. Men idag kom höjdpunkten, ett sms från en beundrare som skriver så här:

Hejsan! Såg dig på TV och måste säga att du är grymt söt! Hör av dig via mail (mailadress)/Kram Andreas 21 år.


Hahaha, visst är det gulligt:-)

Av Jenny - 8 oktober 2008 09:58

Igår kväll satt Magnus och jag och pratade igenom våra planer. Ingen av oss vill vänta till efter jul med nästa försök. Då kom vi på att vi faktiskt kan  gå emellan med ett privat försök i väntan på sista gratisförsöket på Huddinge. Sagt och gjort, ví kollade olika IVF-kliniker och fastnade båda två för Carl von Linné kliniken i Uppsala. En bra överaskning var också att de har samarbete för distansbehandling med vår nuvarande klinik: Oxbackskliniken i Södertälje där vi trivs kanonbra. Så nu på morgonen ringde jag Oxbackskliniken och pratade med BM där som sa att så kan vi absolut göra som alternativ, hon satte upp ny telefontid till nu på måndag den 13 oktober så jag får prata med läkaren om saken. Sen ringde jag kliniken i Uppsala och pratade med en rar sjuksköterksa som sa att vi är välkomna dit, men de har inte tider förrän i v. 48 (för ÄP). Så nu hänger allt på när min nästa mens behagar komma för det är den som avgör när jag kan börja behandling. I och med att jag ska gå en kortare variant så är den också svårare att pricka in sa dem. Men alla dessa frågor får jag ta på måndag. Känns i alla fall bra att vi har en B-plan. OM det sen visar sig att vi behöver fler behandlingar så kommer vi köpa 3-pack IVF på Carl von Linné. De är omtalade för att vara bra och det känns som det bästa alternativet för oss. Det kommer kosta pengar (men billigare än privatrklinik i Stockholm) och långa resor men det är det förhoppningsvis värt!!!

IVF
Av Jenny - 7 oktober 2008 20:00

Ikväll har min kära man läst hela min blogg och lagt in ett par kommentarer, det känns kul att han läst den. Det handlar ju om oss och hans åsikter är viktiga för mig. Som tur var gillar han min blogg:-)


Ikväll ringde min läkare, han beklagade så klart att första försöket inte lyckades. Vi har fått en ny tid inbokad den 21 oktober kl. 13:40. Då kommer vi att planera för nytt försök och vilken behandling jag kommer få göra. Det enda som känns tråkigt är han han inte var säker på att vi kan  börja nästa försök före jul och nyår pga långa väntetider på Huddinge för ÄP och ET. Känns skitdrygt att behöva vänta till januari. Men, men vi får veta då hur det blir så det är bara att vara tålmodig nu och försöka göra det bästa av situationen. Men tiden är min fiende med tanke på att ju äldre jag blir ju svårare....har ju redan fått bekräftat att mina äggstockar behöver lika mycket hormonhjälp som om de var över 40 år gamla. Känner mig orolig och rädd, jag vill ju så gärna få bli mamma. Jag vill att Magnus ska få bli pappa (han kommer bli världens bästa pappa!)

IVF
Av Jenny - 6 oktober 2008 12:59

Igårkväll kollade Magnus och jag på Wall E, väldigt söt och tänkvärd film. Se den om ni inte sett den. Lustigt att man kan tycka att en robot är söt och Wall E är till och med bedårande:-)

Ser fram emot att läkaren ska ringa imorgon, nu ska jag jobba vidare.

Av Jenny - 5 oktober 2008 19:43

Regent öser ner idag och det blåste mycket på förmiddagen. Vi åkte till Heron City och träffade Magnus föräldrar, det var supermysigt. Först åt vi mat på O´learys, jösses en tallrik mat hade räckt till oss alla fyra:-)

Sen gick vi på bio och såg Mamma Mia och jag säger bara en sak: Har ni inte sett filmen, GÅ OCH SE DEN! Fy tusan vilken härlig film. Jag älskade ABBA när jag var liten, men inte så mycket nu för tiden. Men filmen drog med en så jag satt och diggade för fullt för skådisarna gjorde det så bra. Vi satt och skrattade och bölade om vartannat:-) Jag blev varm och lycklig av filmen, Meryl Streep är ju en av världens bästa skådisar enligt min mening.

När vi snörvlande reste oss efter två timmars härlig underhållning gick vi till Media Markt och fantiserade om LCD och Plasma-Tv:-) Vi avlsutade med att fika och prata och det var verkligen en supertrevlig och mysig dag!

Nu ska vi vika ner oss i soffan och titta på någon bra film (om man nu kan toppa Mamma Mia)

Av Jenny - 5 oktober 2008 19:34

Tack för god mat och sällskap Sara och Alex:-)

Vi var som sagt hos dem igår och åt jättegod mat. Magnus och jag hade köpt med oss kanelbullar, vi gjorde varm choklad och drack till. Sen var det snacks och godis. Jag lovar, magen stod i fyra hörn när vi svullat färdigt. Rätt som det är när vi sitter där i soffan ringer det på dörren. Då kommer Saras mamma förbi med en 8-veckors liten Rottweilervalp som hon precis hämtat från uppfödaren. Den var såååå sööööööt, man ville bara gosa ihjäl den.

Vi tittade på filmen Zeitgeist, en samhällskristisk dokumentärfilm som tar upp religion, 11 september och kosmopolitiska banksystem. Den var intressant och tänkvärd, vi satt den och diskuterade djupt i ämnena resten av kvällen.

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se