Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Hälsomässan

Av Jenny - 9 november 2008 08:59

God morgon alla morgonpigga. Idag är det Hälsomässan, det ska bli superkul! Magnus sover, jag ska väcka honom om en timme så han kan köra mig. Vi bor ganska så nära, tar väl ca 30 min om jag skulle gå men trampa runt på en mässa blir jag väldigt trätt av så då är det skönt att få spara på benen i förväg. Sara och Alex kommer sen och då kör de Sara dit, om de nu inte är så otroligt pigga att de är här vid 10, vi får se:-)


Igår var vi i Mariefred, det var väldigt mysigt. Vi åt kalasgod mat och jag var så glad som kunde äta allt utan att min mage sa ifrån. Till och med mumsíg cheesecake åt jag:-) De bor permanent i sin sommarstuga med åretrunt standard som de ska bygga ut. Vi fick se på ritningarna, det kommer bli väldigt fint och mycket plats för barn och barnbarn. Så vi måste ju se till att producera en liten rackare snart;-)


På vägen hem var det väldigt mycket dimma, vi körde försiktigt för att inte krocka med något djur. Rätt var det var stod det två små söta rådjur vid vägkanten. Magnus stannade bilen, då knallade rådjuren upp på vägen och skuttade i lugn takt framför oss medan vi krypkörde efter. Deras söta vita rumpor lös framför oss. Magnus tutade lite och då travade de ner från vägen ut i det gröna igen. De var så bedårande söta, jag ropade att de skulle hålla sig ifrån vägarna för nästa gång kanske de inte har tur.


Nu måste jag gå och äta frukost och göra mig i ordning för min hälsosamma dag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se