Direktlänk till inlägg 22 november 2008

Snön yr

Av Jenny - 22 november 2008 10:43

När jag gick upp imorse och tittade ut genom fönstret såg jag ett rejält lager snö täcka vår värld. Ser grannar som febrilt står och borstar sig fram till sina bilar.


Igår kväll kände jag av min migrän och tänkte att nu ska jag banne mig prova min Zomig Nasal. Tog den vid 22-tiden i Idolpausen. Inom 30 sekunder fick jag något konstigt värmetryck över nacke och armar och kände mig konstig, exakt som jag kände vid äggplockningen i september när jag fick min smärtlindrande tablett (minns inte namnet). Slet åt mig bipacksedeln och läste under biverkningar och där bekräftades mina symptom. Stod att man kunde känna värmetryck och yrsel, obehag mm. Tack för den. Men det positiva i det hela var att min migrän var helt försvunnen inom några minuter, helt otroligt! Mina biverkningar klingade av inom en timme, så det står jag definitivt ut med till nästa gång om det skulle behövas. Men till nästa gång ska jag ta sprayen i samband med sänggående för jösses vad trött jag blev. Somnade så klart på soffan, missade andra halvlek av Fredag hela veckan, vaknade närmare midnatt och undrade vart jag var och varför det var ett annat program på tv. Magnus satt i arbetsrummet och spelade WOW så han trodde så klart jag var vaken och tittade på tv:-)


Nu på morgonen har jag gjort min qigong, känner lite "migrän-baksmälla" som jag kallar det. Men om jag sköter min kort rätt så ska det inte bli värre.


Ikväll ska vi se Stockholm East Gospelkör, deras julgospel. Magnus syster Therese är med i kören och hon sjunger så bra att håren reser sig på armarna. För er som är intresserade av att veta mer om dem gå in på deras hemsida: http://www.sthlmeast.com/

 
ANNONS
 
Ingen bild

Britt-Inger

22 november 2008 10:58

Va häftigt å gå på gospel - ett lyft för själen minsann. Ha de bra ni 2./kram Britt-Inger

 
Toksmula

Toksmula

22 november 2008 12:42

Vad skönt att migränen försvann! Den ger mig lite biverkningar också, men å andra sidan hjälper den så himla bra. Så jag står också ut. Nu har de dock bytt ut min älskade Zomig till Imigran nässpray. Den hjälper också snabbt, men håller inte i sig lika länge. Men inga som helst biverkningar får jag. Just ja, du kanske redan är där och läser och skriver men på http://migran.org finns ett diskussionsforum som kan ge bra tips och trix. Hoppas bakiset försvinner under dagen! Kram!

http://blogg.aftonbladet.se/26426

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se