Alla inlägg under november 2008

Av Jenny - 13 november 2008 10:18

Känner ett stort behov av att få skratta och därför är det nu dags för lite Kvarteret Skatan igen:-)

Av Jenny - 13 november 2008 09:51

Är så jäkla trött på att skriva om min mage hela tiden. Igår kväll drack jag en proteindrink som jag brukar göra då det mättar när jag inte vill äta för sent på kvällen innan jag ska sova. Hade i bakhuvudet att jag drack det häromdagen på jobbet och fick ont i magen senare. Men jag drack ändå och vad händer, jo skitont i magen till långt in på natten. Fan. Men nu vet jag då det hänt mer än en gång att jag ska undvika det ett tag framöver oavsett om jag tränar eller ej. Det kan ju även vara att den är kall som gör att jag får ont. Ska ju helst äta och dricka varmt, vilket jag för det mesta gör. Nåväl, nu får jag bli hårdare med vad jag stoppar i mig, typiskt när vi ska åka bort i helgen. Men där kommer det vara högklassig mat som förhoppningsvis är varm:-)


Av Jenny - 12 november 2008 17:33

Det blir inten tjejträff ikväll, mår inte prima tyvärr. Ni som läser min blogg och ska dit ikväll kan väl hälsa från mig att jag inte kommer ifall vår kontaktperson inte hunnit läsa mitt mail innan. Trist när inplanerade saker inte blir av...men jag känner att det blir svårt att sitta där när magen värker och jag helst vill ligga i soffan och slumra framför tv:n. Får hoppas vi ses nästa gång istället.


Har haft mycket att göra på jobbet, vilket är roligt, men jag blir så trött känner jag. Beror nog också på att man nu får mindre dagsljus att njuta av, det påverkar, så det är extra stor dos D-vitamin som gäller. Man ska ta minst 2000 IE om dagen och inte 400 eller vad det nu är som Livsmedelverket rekomenderar, de har enligt min åsikt ingen koll.


Nu går jag hem, ska nog ringa mamma, det var ett tag sen vi hördes. Hon har alltid så bra tips på hur man kan må bättre:-)

Av Jenny - 12 november 2008 16:45

STORT BAMSEGRATTIS TILL JOBBET SANDRA!!!

Så underbart kul för dig! Det är du VÄRD!

Lite leende blomster får du så länge:-)

Av Jenny - 12 november 2008 09:19

Igår kväll blev det vetekudden på magen igen, det körde som bara den och värkte. Då slog det mig plötsligt att jag missat ta mina "gastabletter" som jag kallar dem (Dimetikon) i nästan två dagar. Fan, inte så konstigt, så jag pallrade mig upp ur soffan och tog en tablett omedelbums, ytterligare en innan jag la mig med värmekudden på magen för natten. Imorse en till och nu känns det stabilt igen. Jag måste nog knapra dem där ett bra tag. Men då det inte tas upp av kroppen och inte ger några biverkningar så känns det ok att ta dem. En kollega som har likandne problem har ätit nu i 8 månader, hon slutade också ta lite för tidigt och fick problem igen. Men hon har fått diagnos Chrohns sjukdom så det är lite värre för henne.


Hmm, jag kanske också har det.....man vet ju aldrig, nojjor är mer vanligt än vad man tror och kanske erkänner. Äh, vafan erkänn, ni är väl också lite hypokondriska emellanåt, hehe;-) Jag blir det ibland och det står jag för, så länge det inte går överstyr och det gör det inte tycker jag. Det får väl ni avgöra;-)


Jag vill verkligen gå på tjejträffen ikväll, så jag hoppas det blir en bra dag på jobbet. Vi är bara två stycken här så det är i alla fall lugnt och skönt. 


Idag håller vi tummarna för Sandra att hon får jobbet!!!!




Av Jenny - 11 november 2008 19:35

Det blev ingen träning idag, har faktiskt inte lust. Man ska ju inte göra något man inte känner för. Kom hem och åt mannagrynsgröt, åh så gott det är, som bomull för magen. Har ofta så mycket inbokat efter jobbet så idag kände jag att jag bara vill vara hemma. Sitta i mina myskläder och slappa. Missade Prison break igår då jag gick och la mig tidigt så jag ska se på det nu.


Av Jenny - 11 november 2008 16:27

Det är frågan...:-) Jag ska nog träna idag, för nu är magen bättre. Snacka om att den lever sitt eget liv, har som sagt ont något varje dag men däremellan mår jag prima. Men bättre det än tvärtom, om jag nu ska tänka positivt:-) Måste tänka på vad jag stoppar i mig fortfarande, men det är ok, jag har vant mig. Tack och lov kunde jag äta den goda maten i helgen hos Anne-Lie och Göran:-) Fantiserar fortfarande om den där goda soppan!


Har tänkt mycket på min vän Sandra idag som varit på en andra arbetsintervju för ett jobb hon väldigt gärna vill ha! Hoppas de väljer dig, för du är så jäkla bra!! Puss på dig gumman.


Imorgon är det tjejträff igen, jag får ta med mig mitt lilla husapotek i form av dofilus och banan medan de andra äter god fika:-( Det ska bli skönt att träffas igen, så här mellan två behandlingar har jag inte tänkt så mycket på IVF. Har varit en skön paus på något sätt, men nu startar det snart igen och då kommer nerverna utsättas för påfrestning igen. Men till dess ska jag fokusera på att må så bra jag kan och ser fram emot mitt och Magnus avbrott från vardagen i helgen när vi åker till Herrgården.

Av Jenny - 11 november 2008 14:27

För ca en timme sen fick jag ont i magen igen, det börjar gå över nu. Det är så jäkla jobbigt, för jag får det en gång om dagen. Före och efter det mår jag toppen! Men jag får det sällan på helgerna. Jag tror att en bidragande orsak är att jag har bh och jeans på mig, måste knäppa upp och låta allt hänga löst;-) Det är så skönt att göra det, hemma går jag i mjuka tränignskläder utan något som sitter åt någonstans.


Jag förstår att jag måste se över min livssituation, det är det jag håller på med nu. Märker att jag skriver mycket om hälsa och sund livsstil på min blogg för det ÄR ju så jag vill leva. Och det är bara jag som kan se till att det blir så. Har ju kommit en bit på väg i alla fall. Måste tänka på min andning, den sker oftast på ytan istället för att dra ner luft ända till tårna.


Läste ett intressatn citat i tidningen Hälsa igår när jag väntade på min tur hos Dr Ma.

"Vad betyder egentligen ett fint visitkort i jämförelse med familj, vänner och kreativt skapande"


Det tål att tänkas på...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards