Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Festen

Av Jenny - 30 december 2008 22:34

Nu har vi landat i Stockholm igen, kom hem tidigare idag. Börjar med en resumé sen senast.


I lördags åkte vi till Halmstad, vi var först hemma hos Sandra och Peter där vi även skulle bo i två nätter. Det kom lite folk och vid 19-tiden gick vi till lokalen Sandra hyrt. Totalt var vi ca 20 personer, det blev smörgåstårta och massa annat gott och onyttigt. Peter, som är konditor, hade gjort två prinsesstårtor formade som två gigantiska bröst. Det blev jubel och många fotgrafier tagna när Sandra kom in med tårtbrickan i lämplig höjd;o)


Vi lekte tre lekar sammanlagt. Ni som känner mig vet att jag egentligen avskyr lekar, men fasen va roliga dessa var. Först sjöng vi "Här kommer fula Bettan" då man i olika verser ska ta på sig öron av papptallrikar, löständer och glasögon i form av fluormuggar. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Vi lekte den här leken på Sandras 30-års fest också så det var en favorit i repris.


Nästa lek - Vi satt runt två långbord, alla fick varsitt spelkort. Sandra står upp med resterande kortleken och tar upp ett i taget och ropar ut vad det är för färg. Tex, klöver, då ska alla som har klöver hoppa ett steg åt vänster och sätta sig på nästa stol. Om någon redan sitter där får man sätta sig i knät. Målet är att komma runt ett varv till sin ursprungliga plats igen, den har vunnit. Vid ett tillfälle satt jag underst med tre karlar i knät, jag kved av skratt då hag höll på att kvävas.


Sista leken - Bygga mänsklig pyramid. Vi delades upp i två lag, ca 10 i varje. Två stycken börjar. Sandra läser på första kortet tex, hand - fot. Då ska dessa två göra det, dvs ena personens hand på den andres fot. Nästa kort kanske säger, knä - vad, då ska de även göra detta, utan att släppa förra uppmaningen. Sen när de inte klarar fler får nästa i laget hoppa in och forstätta osv en efter en tills alla 10 står som en oformlig massa med kramp i diverse kroppsdelar då man får stå stilla i sin position ganska länge. De laget som klarar flest kort utan att tappa någon position vinner. Vårt lag vann, vi klarade 39 kort:o)!!!


Det finns många roliga bilder från kvällen, Jenny och Sandra, maila mig gärna några roliga är ni hyggliga:o)


Vid 01:00 pallade vi inte mer, då åkte alla hem lite lagom fnissiga. Ett par av vännerna satt kvar och drack öl, fast vi gick runt och flyttade tillbaka borden och började släcka ner. De är för jäkla roliga, hajjade inte piken för fem ören. Till slut fick Sandra köra ut dem, de vinglade iväg efter en stund mot taxin de beställde.


Dagen efter städade vi lokalen och sen var det film och pizza som stod som prio ett resten av dagen.


Lägger med en bild på kortet Sandra fick, det är så snyggt. Vi gav henne en överaskning som skulle ske på måndagen 29/12, men jag har inte kunnat skriva något om det på bloggen då Sandra är en av mina trognaste läsare. Mia, TACK för ditt fina kort, Sandra blev jättglad och har suttit och stirrat på kortet vid flera tillfällen med ett fånigt leende på läpparna.

 
 
mamman

mamman

30 december 2008 22:36

Hejsan

Stannade till, läste och började tänka på mig själv för en himla massa år sen, då var jag där du är i dag.


En tuff resa som slutade 100 år senare än den började. Mycket blod, svett och tårar.


I dag är jag lycklig mamma till 2 adopterade ungar.


Håller tummarna för dig o din älskade.

http://babyonskan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards