Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Sprutdag 4

Av Jenny - 13 januari 2009 10:16

Är redan inne på fjärde dagen, so far so good. Tack alla underbara som kommenterat och uppmuntrat sen behandligen satt igång. Känner mig stark och fokuserad. Bilen är på verkstad, idag ska de ringa och ge domen. Hoppas det är lätt att fixa....och inte så dyrt...Tack för era bilberättelser;o), ja dessa åbäken kan ge en slaganfall eller åtminstonde nervsammanbrott (vilket som nu är värst?)


Igår tog jag kort när Mangus satt vid köksbordet och fixade min spruta, det låg ampuller och grejer på bordet och mitt i allt satt Magnus djupt koncentrerad med rynkad panna. Jag kunde inte låta bli att plåta lite då, vi måste ju föreviga processen. Har precis knäppt upp byxorna på jobbet, det spänner lite över magen redan vilket måste innebära att mina äggblåsor kanske börjat vakna till liv. Vi får se på torsdag när jag gör VUL. Kan också vara inbillningssjuka, haha.


Imorgon är det tjejträff igen, ettårsjubileum så det blir nog tårta:o) Det är jättekul att träffa dem som är i samma situation. Men jag hoppas att det kommer bli sista gången om ni förstår mig rätt....sen träffas jag gärna under andra omständigheter istället...när vi har små söta bebisat tex!!!


IVF
 
ANNONS
 
Ellen

Ellen

13 januari 2009 15:04

Hej!

Vill börja med o tacka för din varma omtanke o även passa på o ge dig en lycka till-kram inför torsdagen...

Hoppas du får ett positivt svar...:-)

Ja dessa bilar..som du säger så kan man ju få krupp näst intill hjärtinfarkt...

Får prova nåt av tesorterna du föreslog.Finns
de i vanliga matbutiker eller är det enbart på hälsokost?..

Vilket gör detsamma för vi har båda delarna här...o som du säger kanske det inte har nån betydelse när det gäller att bli med barn o så vidare...

Men man vågar ju inte chansa...tankarna finns ju där...oavsett om man vill eller inte..Men ja ska prova te så får vi se...

Ha det så bra..

Kram

http://jagochlivet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se