Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Ingen bil i sikte

Av Jenny - 13 januari 2009 21:33

De ringde aldrig från bilverkstaden idag, förmodligen har de inte hunnit kolla på den. Det har i alla fall löst sig så vi kan låna Magnus syrras bil, han åker förbi henne efter jobbet imorgon och hämtar den, hon bor inne i stan. Känns bra, då kan vi åka bil på torsdag morgon till Södertälje istället för att åka kommunalt i ottan.


När vi kom hem blandade Magnus till en varsin god smoothie, sen drog vi på oss löparkläderna. Magnus hade köpt både nya skor och löparbyxor, de var jättesnygga och väldigt bekväma. Jag kände mig lite illamående och det dunkade lite i huvudet, vilket kommit och gått under hela dagen. Läste lite om Menopur på nätet på dagen och fann att träning är bra för att undvika biverkningar. Jag tror nog att jag känner av lite biverkningar faktiskt. Så när vi kom ut och började gå som uppvärmning kände jag att jag kommer må mer illa. Men jag tog några djupa andetag och sa åt mig själv att sluta vara sådan mes, sen började vi småjogga. Huvudet dunkade i början med det klingade av efter hand. Efter ca 10 minuter hade jag kommit in i rätta lunket och mådde bättre och bättre. När vi väl kom hem efter ca 40 minuter var jag trött och knallröd om kinderna men mådde fantastikst bra. Jösses, vad konstigt det kan vara...men jag klagar inte;o)


Träningen är viktig och jag ska jogga två gånger i veckan och gymma två gånger i veckan fram till äggplockningen. Sen blir det bara promenader. Även min läkare säger att det är toppen att jag tränar för det är bara positivt för både behandlingen och för ökad blodgenomströmning som är a och o för ett litet embryo när vi väl kommer dit i processen. Plus bonusen att jag mår så bra av att träna. Nu när vi ska börja jogga utomhus igen känns det ännu bättre, så man slipper stå på löpbandet. Det är inte riktigt samma känsla som att springa ute i friska luften. Tänk, jag som avskydde att jogga för bara några år sen. Nu älskar jag det.


Jaha, då är det lite mindre än en timme kvar tills det är dags att injecera sig själv igen. Jag ska lägga mig och läsa en stund. Just nu läser jag boken Odjuret, skriven av Roslund & Hellström. Fruktansvärt otäck bok om män som våldför sig på barn. Samtidigt en viktig bok då det tyvärr förekommer på riktigt. Men jag blir illa berörd av den och började nästan gråta igår av den. Magnus sa att det är sådana händelser som gör att man ibland tvekar på att skaffa barn, hur överlever man att någon tar ens barn och gör det så fruktansvärt illa. Boken är skrämmande men bra, för hur skulle man kunna bädda in i bomull och förmildra dessa handlingar och samtidigt påverka sina läsare till att reagera. Nej, precis, det skulle inte funka.


Det blev ett inlägg om allt möjligt, det blir så när jag skriver. Jag vet aldrig hur det kommer sluta. Oftast vet jag först när fingrarna rasslar äver tagentbordet vad jag ska skriva härnäst, det är det som är så roligt:o)


 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna T.

14 januari 2009 09:04

Bra att du hittat ett träningssätt du gillar! löpning är bra för man rensar huvudet och kommer ut i friska luften. Man kan springa vilken tid och var man vill.

Dessa bilar.. våran går inte att starta är på verkstan och det kan ju bli hur dyrt som helst! dom ska ju bara funka.
Kramar! Anna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se