Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

Kontrasternas dag!

Av Jenny - 20 januari 2009 21:13

Efter min bokstavligt talat omväxlande dag på jobbet var det så äntligen dags att gå på akupunktur igen. Promenerade dit i snöslask, skuttade mellan pölarna för att undvika översvämning i stövlarna. Många tankar surrade i huvudet, jobbet, IVF, TV-kamera, besöket hos doktorn imorgon, äggplockning på fredag.....eller inte.....hur skulle jag kunna släppa alla tankar och känna harmoni under min behandling. Jag behövde inte fundera längre på svaret än tiden det tog att gå dit. Så fort jag klev över tröskeln sköljde allt av mig som en tunn slöja.


Jag uppdaterade Dr Ma om att det förmodligen blir ÄP på fredag.

- Ok, då sätter vi lite el på nålarna idag. Det kan främja mognaden av äggblåsorna och även kvaliten på äggen. Jag vet så klart inte vilka belägg som finns för att det skulle fungera som hon säger. Men jag har förtroende för henne och hennes gedigna erfarenhet och lyckade patientfall väger in en del i mitt omdömme i alla fall.


Nåväl, jag la mig på britsen, hon satte alla nålar och sen kopplade hon på svag ström till de nålar som satt på magen i höjd med äggstockarna . Det pirrade lite, men var inte ett dugg obehagligt. Kom till ro efter ett tag och slutligen var jag så djupt avslappnad att jag försvann ett tag som vanligt. Det är så obeskrivligt skönt hur akupunkturen påverkar mig positivt. Jag kan inte stava till stress när jag går därifrån. Jag ska dit på torsdag igen. Det är bra, för jag behöver den lugnande inverkan dagen före ÄP, som jag redan känner mig nervös inför trots att jag gjort det en gång redan. Men samtidigt längtar jag till att få göra det, konstiga känslor det där, men så är det.


Snart dags för sprutan, sen sova, imorgon är det uppstigning kl 05:00.


God natt mina kära vänner!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se