Direktlänk till inlägg 26 januari 2009

Overkligt

Av Jenny - 26 januari 2009 20:32

Idag har jag varit på akupunktur och fått den behandling som man ska ha samma dag som ET. Det kändes skönt som vanligt och jag slumrade gott. Fick även ett nytt te jag ska drick from idag, det står och kokar på spisen nu. På vägen hem köpte jag kardemummabullar och 1 hg småkakor (Magnus älskar småkakor) på ett bageri på Odengatan. Vi firade när jag kom med varm choklad och vispgrädde som vi doppade kardemummabullarna i. Vi var helt tysta och som i trans när vi åt, det var så gott så det var inte klokt. Vissa firar med Champagnge......överskattat tycker vi, varm choklad är mycket godare, haha.


Känner mig helt slut, det har varit en känslomässig och omtumlande dag. Sitter och zappar mellan Bonde söker fru på 4:an och Design Simon och Thomas på 3:an.


Tack än en gång för värmande kommentarer. Berättade för Magnus att Stella betyder Stjärna på latin:o) Tack för informationen Ellis, vi tyckte båda att var intressant att få veta....:o)


Det är en overklig känsla att jag faktiskt har ett litet embryo i mig. Det känns inte, men det finns där:o)


Vår Lilla Stjärna simmar just nu runt i livmodern och letar boplats.

Du får slå dig till ro vart du vill där inne och jag ska göra allt för att du ska trivas.


Här är en bild på hur ett 3-dagars embryo ser ut som celldelats 8 gånger, visst är det vackert:o)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jeanette

27 januari 2009 08:38

Vad gott Ja de var vackert otroligt Ja mycke man inte vet Men man lär sig Kram kram Ha en fin dag Hälsa

 
Nina

Nina

27 januari 2009 09:50

Så fascinerande....jag håller tummarna!
Hoppas du får vara hemma lite och vila ordentligt. När görs blodprovet? (En väninna till mig gjorde det efter IVF för att få ett pålitligt resultat)
Kram från Sörmland

http://Kinderwunsch.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sandra

27 januari 2009 10:49

Du har rätt, embryot är vackert. Det är så fint med alla bilder du visar tycker jag.
Skickar många kramar till er!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se