Direktlänk till inlägg 9 februari 2009

Kvällsnytt;o)

Av Jenny - 9 februari 2009 20:28

Idag när jag kom till akupunkturkliniken frågade Dr Ma direket när jag får veta besked.

- Jo, jag har testdag imorgon men kunde inte hålla mig utan har testat både igår och idag, svarade jag lite smått allvarlig.

- Ooooookeeeeej?.......... sa hon lite försiktigt.

- Ja, och jag är gravid.

- OOOOOHHHHH!!!!! fick jag till svar.

Hon blev överväldigande glad och började undersökningen genom att känna på min puls.

- Du har stark puls. Hon bläddrade i pärmen och kollade gamla anteckningar om mig och läste att jag hade ganska svag och ojämn puls när jag började gå där i oktober. Jag minns det så väl. Men det är inte så konstigt, jag känner själv stor skillnad, att jag mår så mycket bättre nu än innan årsskiftet.

- Du måste ta det lugnt och INTE springa efter bussen och sånt, sa hon. Jag bara skrattade och försäkrade henne om att det skulle jag inte.

Hon frågade om jag ville fortsätta komma en gång i veckan, för att hjälpa till att förebygga missfall. Naturligtvis vill jag det! Hon noterade lite leende att det min akupunktur kostat en del pengar för mig. Men jag sa bara att om det kan hjälpa mig i den här processen så är det värt varenda öre. OM det hjäpt kan jag aldrig veta, men i mitt hjärta tror jag det. Och om inte annat så mår jag så ofantligt bra av akupunkturen. Jag vill fortsätta med den.


I söndags när jag testade positivt (fan va skönt att få skriva så:o) märktes det hur förvirrade både Magnus och jag var. När vi skulle laga mat, la Magnus en rejäl klíck smör i stekpannan när han skulle steka bacon (vi steker självklart utan annars) När jag skulle ställa in parmesanosten i kylen, öppnade jag skafferidörren och höll på att lägga in den där.....Vi var ganska tankspridda.


Mitt i allt pajjade tvättmaskinen. Vi sa då att inte ens tvättmaskinen ska få oss ur humör en sån här underbar dag.....vad händer.....jo en kvart senare svär vi grinigt båda två, haha. Vardagen gör sig gärna påmind trots lyckorus: Glöm inte den trista vardagen, var det som om den sa till oss. Så vi ägnade resten av söndagen att febrilt leta efter tvättstugan i området och rätt nyckel dit. Slutligen fann vi den och har nu bokat tvättid på onsdag. En reparatör kommer nästa tisdag för att laga eller dödförklara vår egen maskin.


Avrundar med att VI HAR FÅTT TAG PÅ MADONNA BILJETTER:O) Det var helt galet tryck på dem, jag kom inte in på Ticnet i morse, det var för hög belastning. Men snälla Peter köade i Halmstad och det var tjugo personer för honom i kö. När han kom fram var de bästa biljetterna slut, men han lyckades fixa två hyfsat bra sittplatser till mig och Sandra. När han gick ut därifrån var det över hundra meter kö, snacka om flax. På fyra timmar var det slutsålt. Så nästa steg är att ta reda på om jag får gå på konsert eller inte, vet inte om det kan vara farligt för fostret. Ljudnivån i magen är visserligen på ca 85 decibel, som på en högt trafikerad gata. Men en konsert är ju liiiite mer högljudd. I så fall säljer jag min biljett billigare till någon som kan gå med Sandra. Det ordnar sig.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna T

9 februari 2009 21:23

Vad kul ni fick tag på biljetter!
Du behöver inte sälja biljetten, ljudvolymen är det ingen fara med jag lovar! kollade själv upp det när jag väntade Tilde och var i 4:E månaden när jag såg Depeche Mode på Skandinavium. Det enda som händer är att bebisen snurrar runt ett par varv i magen!!
Så tänk inte på det!
Kram A

 
Ingen bild

Fru Papagelos

9 februari 2009 23:31

Än en gång stort grattis till er båda!
Ingen fara med musik så länge mamma mår bra mår bebis bra.
Jag var på Bond och dansade när jag var i 8:e månaden med Melina, som Anna säger, bebis dansade runt i magen den kvällen och gillar dans än idag:)
Puss och kram

 
Ingen bild

Jeanette

10 februari 2009 11:20

Nej då de är inte farligt bra att dansa och sjunga och vara glad De ger barnet harmoni. Ja önskar er all lycka. Har du tagit provet idag Kramis älskar er

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se