Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Veckor och dagar

Av Jenny - 19 februari 2009 13:13

Tänkte samla ihop infon kring era hjälpsamma kommentarer:o) På Huddinge sa dem att jag var i vecka 2 + 2 dagar på ET den 26 januari. Mitt ÄP gjorde jag fredagen den 23 januari, tre dagar innan. Så då har de antingen sagt fel på en dag till mig eller så jag missförstått. Men självklart har ni rätt. Nu förstår jag att jag hade ägglossning den 23 januari och då är jag i vecka 2 + 0. Så då följer jag nog rådet jag fått av några att jag går in i ny vecka på fredagar och inte på lördagar, hehe. De flesta av er som läser detta känner nog bara allmän förvirring och noll intresse;o) Men det är ok. Som jag skrev förut är det för min skull jag skrivet allt det här. Och de som går igenom samma sak uppskattas med sin ovärderliga hjälp. Tack!


Var ute på lunchen en sväng och köpte Weledas handkräm och Dr Hauschkas Kvittencreme (superduper bra, kan starkt rekomendera den) Är tillbaka nu och blev ta mig tusan tvärtrött.......har jobbat på bra idag och har en del kvar men kommer utan problem hinna innan dagens slut.


Imorgon kommer mamma igen och stannar över helgen. Ikväll ska de ha tjejmaffia hos min andra moster. Önskar att jag kunde vara med, det var länge sen vi var samlade allihopa. Funderar på vad vi ska hitta på på lördag, eller om det bara blir lugna gatan med film och godis i soffan:o)


Rebecca, det är mycket som inte hade gått utan din piska, visselpipa och headset;o) Kidnappa gärna mor bara du lämnar tillbaka henne på den hemliga adressen senast vid midantt imorgon.



IVF
 
 
Mia

Mia

19 februari 2009 13:31

Oj har glömt hur förvirrande allt är med dagar och veckor hit och dit, ska bli spännande på tisdag att få höra exakt hur långt du gott. Och om nu familjelivs utträkning skulle stämma så kommer ju du nästan få en fantastisk födelsedagspresent iår =)
Dessvärre kom jag ihåg att FL's utträkning aldrig stämde på mig hur jag än vred och vände på det =)

Ha det gott vännen!!
Och förresten hälsa Magnus och gratta, tror inte jag sa det sist!!
Kram

http://miascrapparochler.blogg.se

 
Ingen bild

jeanette

19 februari 2009 14:10

15 oktober Hedvig dagen Då har jag namnsdag Ja kul Ja hoppas ni mår bra hälsa alla kram

 
Ingen bild

Ulrika

20 februari 2009 14:12

Hej Jenny! Du känner inte mig och jag känner inte dig, men det känns nästan som det efter jag har läst en del av din blogg... Ni är i samma situation som oss, men ni är 16 dar före. Så jag läser dina anteckningar utefter våra "dagar". Jag vet inte ännu om jag är gravid, men det känns skönt o läsa din blogg! Och alla länkar, det är kanon! Du skulle kunna ta betalt för bloggen ;-)Synd att jag inte kan skriva till dej privat, men det känns bra ändå! Ha de bra och lycka till!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards