Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Blandad kompott

Av Jenny - 26 februari 2009 15:06

Bloggen har som några av er säkert märkt inte fungerat idag. Sidan har varit stängd pga underhåll. Snacka om att jag är beroende av min blogg, har frustrerad provat flera gånger att komma in utan reslutat. Blev så glad nu när jag upptäckte att den är tillbaka.


Igår hann jag knappt skriva klart mitt inlägg förrän jag började fantisera om grillad kyckling. Magnus sa tom att han gärna skulle åka och köpa om jag ville ha. Men för jössenamn, klockan var mycket och jag hade ju redan frossat. Men idag när jag gick till affären stod jag en stund framför de grillade kycklingarna och dreglade....men det blev pasta carbonarra istället (åt ungeför dubbelt så mycket som jag brukar).


Idag har jag fått besked att mitt krav gick igenom på jobbet, kommer få en full månaddslön för mars som kompensation för allt strul med min uppsägning. Får även behålla mobilen. Så jag får säga att jag trots omständigheterna är nöjd. Nu har jag en månads andningspaus med full inkomst, då det alltid tar sån jäkla tid innan man får första utbetalningen från a-kassan. Så nu är det ut på arbetsmarkanden igen och jaga jobb med alla andra som varslats i dessa dystra tider. Kampen om jobb är stenhård nu.


Pratade med Oxbackskliniken idag, jag ska inte ta mina Progesteron mer. Det känns jätteläskigt att sluta. Progesteron är det samma som gulkroppshormon, vilket är det hormon som är livsuppehållande för fostret innan moderkakan tar över. Men de säger nu att min kropp producerar detta hormon själv, att det bara är de två första veckorna efter ET ungefär som man behöver ta det som en hjälp. Har ca 15 vaggisar kvar, funderar på om jag ska ta en om dagen ändå eller om jag bara ska sluta.....suck....tänk om jag gör fel val. På nätet när jag letar information får jag bara upp massa olika svar. Ibland är inte internet det ultimata stället att hitta information på, snarare kan det röra till det ännu mer. Borde kanske lyssna till min läkare och lita på att min kropp tar hand om Stjärnan själv nu. Men rädslan för missfall är stor då jag får känslan av att jag nu står helt på egna ben. Vad är det man säger, nu ligger allt i Guds händer.


Har suttit en stund framför tv:n och tryckt i mig mjölkchoklad!!!!! Jag som inte ens är så förtjust i ljus choklad, gillar bara mörk??!! Här hemma är det Magnus som äter ljus och jag mörk, men nu är hälften av hans chokladkaka borta......woops...


Nu ska jag ut i köket och koka ny laddning av mitt kina-te, det ska jag dricka i ungefär två veckor till. Tycker tom att det smakar helt ok nu för tiden.


Ellis, vi kommer gärna förbi och köper ägg av er:o)

IVF
 
 
Sara

Sara

26 februari 2009 15:41

Jag trodde du stängt ner bloggen och blev lite ledsen i ögat nästan.. :) Kom ju inte in på den, men nu förstår jag iaf.:)
Bra att det löste det sig till det bästa med jobbet iaf.
Kram

http://langtaneftertresamhet.blogspot.com

 
Mamma

Mamma

26 februari 2009 16:53

HejJenny
Nu förstår jag ingenting. Den kommentar som du skrev på min blogg om orangutangen är borta?? Den måste ha försvunnit när bloggen var nersläckt, eller jag vet inte. Jag kan läsa den när jag loggar in och tittar på mina kommentaret men den syns inte på själva bloggen. Mycket mystiskt.

Du får gärna skriva en ny, om du vill.

Puss & kram

http://mellanhimmelochjord.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anna T

26 februari 2009 17:17

Det dröjer nog inte länge innan Magnus får ge sig ut och köpa det du blir sugen på!!
Skönt det löste sig på jobbet.
Kramar A

 
Ida Bonin

Ida Bonin

26 februari 2009 17:55

Hej Jenny och GRATTIS GRATTIS GRATTIS till er er lilla stjärna! Blev så lycklig när jag såg att du är gravid, har gråtit floder av lyckotårar för eran skull här hemma. Tilde tittar konstigt på sin mamma. Glad men ändå så gråter hon? Jag började att läsa din blogg från början (från sep) så jag satt på nålar och höll tummarna när jag äntligen kom till februari.
Hittade din blogg av en slump och var ju såklart tvungen att lämna en kommentar så att du vet att jag läst.
Helt underbart att ni ska ha barn, det är verkligen det häftigaste som finns! Hoppas att ni mår bra i övrigt!! Kram från Ida m familj.

http://fixit.blogg.se

 
Sara

Sara

26 februari 2009 20:00

Såklart får du länka min blogg. Jag försökte lägga din blogg som "bloggar jag följer", men det fungerar inte. :(
Och jag vet inte varför, men om jag får till det, går det bra om jag lägger till den iså fall?

Ha en trevlig kväll och ta hand om dig!
Kramar Sara

http://langtaneftertresamhet.blogspot.com

 
Ingen bild

Ulrika

26 februari 2009 20:42

Hej
Jag har nu fått veta att jag är GRAVID!!! Det är ju helt underbart och en underbar känsla!! När jag pratade med min barnmorska så sa hon att det spelar ingen roll hur länge jag tar Prog. Det finns ingen "forskning" på hur länge man kan ta Prog. för att det ska verka mer eller mindre. Så för mig vara det upp till mig om jag ville tar det längre än de 6 dagarna efter grav.testet som jag ska ta dem. Det verkar vara upp till varje klinik och läkare...

Nu känns det mer lugnt att läsa din blogg när man själv vet att det är något som gror här inom MIG... ;-)

Vad är det för kina-te du dricker?

 
Ingen bild

Elin

26 februari 2009 21:40

Ville bara lite sent gratulera till graviditeten och ett lyckosamt ultraljud! Vad tråkigt att uppsägningen kom emellan, men jag är säker på att allt ordnar sig till det bästa, du verkar vara en toppentjej! Vårt första IVF-försök lyckades, så nu ser jag med stor spänning fram emot att få träffa dr G även om jag är jättenervös. Kram från en medsyster från tjejträffarna :-)

 
Ingen bild

sandra

27 februari 2009 06:37

Godmorgon gumman!
Jag blir så lycklig när jag tänker på lilla stjärnan! Helt underbart!
Va bra det blev med jobbet, att du får lön i en månad till, jätte bra! Nu kan du bara softa och äta ägg hela dagarna :0)

Kramar på dig från...Gun :0)

 
Sara

Sara

27 februari 2009 09:43

Det är bara trevligt att höra ifrån dig. :)

Jag får inte till länkningen, men lägger till dig om jag får ihop det!

Ha en trevlig helg,
Kramar

http://langtaneftertresamhet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards