Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Gamla vänner

Av Jenny - 27 februari 2009 09:52

Blev så glad igår, fick en kommentar av Ida på bloggen. Vi jobbde ihop på Telenor för ca 2 år sen. Vi tappade kontakten lite succesivt och nu hade hon hittat min blogg. Ytterligare en kollega, Gugge, ringde igår då hon också fått reda på att jag är gravid. Blev så otroligt glad av att höra ifrån dem. Det var nämligen under min tid på Telenor som utredningen kring vår barnlöshet började, så de visste om vår kamp redan då. Den sammanhållningen vi hade i arbetsteamet är den bästa jag någonsin haft på ett jobb. Vi var ett lagom stort gäng som jobbade ihop, hjälpte varandra i vått och torrt och vi lunchade ihop. Startade en filmklubb där vi tittade på massa bra filmer och åt massa gott. Vi hängde på Gugges kollo på somrarna och grillade. Våra åldrar i gruppen spände mellan 20 och 65 år. Jag kan faktiskt sakna den tiden pga sammanhållningen i gruppen, det är få förunnat att ha så bra kollegor. Har hellre lite mer trista arbetsuppgifter och underbara kollegor än tvärtom. Mitt senaste jobb nu hade jag väldigt roliga arbetsuppgifter, men den där sammanhållningen kollegor emellan......den kunde inte mäta sig med min gamla godingar från Telenor. Vi har nu bestämt att träffas igen, vilket känns kalaskul. Vi har alltid så vansinnigt roligt när vi ses. Det ser jag fram emot. Ullis, då vet du att du är med på noterna också;o)


Igår slockande jag som en utslagen hjälte i soffan direkt efter Lyxfällan på TV. Magnus väckte mig en halvtimme senare då jag vinglade in i badrummet och sen till sovrummet. Mår lite lite lite illa på kvällarna, men det brukar gå över efter ca en timme.


Idag vaknade jag med lite halsont. Typiskt, jag som måste dammsuga lite. Dammråttorna börjar göra anspråk på att ta över vissa hörn så jag måste jaga bort dem innan det är för sent.


Vi skulle ha besiktigat bilen den 25:e......men i morse....PANG....då kom jag på att det hade vi glömt....suck...så nu har jag bokat in en ny tid den 17 mars. Måtte jag komma ihåg det!!!! Har lagt påminnelse på mobilen nu.


Ulrika frågade om mitt kina-te. Tidigare i bloggen berättade jag att Dr Ma, där jag gjorde min akupunktur, även jobbar med örtmedicin. Jag har en massa örter som jag gör avkok på och dricker som te. Först drack jag ett te under själva IVF-behandlingen och sen ett annat from ET-dagen. Ska dricka i två veckor till. Igår när jag mådde lite illa kände jag inte alls för att dricka det beska teet, men så fort jag tagit några klunkar försvann illamåendet. Helt underbart. Det är väldigt bittra örter så det kanske är det som hjälper. Annars vet jag att ingefära hjälper, men det är så starkt.


Nähä, dags att ta itu med de oinbjudna hyresgästerna, The Dämmråtts!





 
 
Mamma

Mamma

27 februari 2009 11:12

Det stämmer att det är bra med bittra örter för matsmältningen bl a och även illamående.
Så fortsätt och drick det.

Puss & kram till er tre små sötisar;-))

http://mellanhimmelochjord.bloggagratis.se

 
Ingen bild

jeanette

27 februari 2009 16:09

Kram i massor ha en bra helg Hälsa magen Och Magnus

 
Ida

Ida

27 februari 2009 22:16

... och gissa om jag blev glad då jag hittade din blogg och dessutom såg att du var gravid!
håller med dig om Telenor tiden. Det är tyvärr inte samma där som det varit, förutom hos Gugge då. Hon är preciiiis som vanligt :)
Minns hur vi hade det i slutet, då telenor böjade och du slutade. vi hade ju inte så mkt att göra om dagarna men ändå så längtade man till jobbet. Kan sakna lokalerna, morgonrundan med de förbaskade kaffemaskinerna, lastkajslunch, john (och dig såklart), posten, bermans, bubbles mm mm..... kom och tänka på pris x tra. deras lunch.... kyckling och potatisgratäng..mmmmums! haha! ja. det var nog den mysigaste tiden ever, och så var det ju vår/sommar feelings!
Ja vi måste verkligen ses snart och INTE låta det rinna ur sanden. och ullis är ju självklart inräknad!! Kram

http://fixit.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards