Direktlänk till inlägg 28 mars 2009

Nytt filmtips att uppmärksamma...

Av Jenny - 28 mars 2009 20:02

Men först en uppdatering sen sist. Lördagen blev inte som planerat. Igår poppade Magnus popcorn som jag tacksamt åt. Mådde illa och det dämpar alltid att äta något. Vi tittade på Lets Dance finalen och jag måste säga att Laila och Tobias tog andan ur mig med sitt sista nummer. Det var mycket vackert.


Trött och tråkig som jag är på kvällarna så blev det bingen därefter. Vaknade vid 01:00 med jordens magknip. Det gjorde så ont så jag blev alldeles svettig. Kände att det satt i tarmarna och mindes vad läkaren sa i december. Den enda smärtan man kan känna i tarmarna är gaser. Så jag tog en Dimetikon som luckrar upp gaserna så de lättare passerar tarmen och masserade magen. Efter en stund kände (och hörde) jag att det började knorra och sen började det lätta på trycket. Men det tog en timme innan jag ens kunde tänka tanken på att försöka somna om igen. Idag har jag känt av det en del och mått lite illa. Men är helt söker på att det var mitt intag av popcorn igår. Min vän Anna från Halmstad ringde på dan och hon sa att de nog var för hårdsmälta för mig att äta. Vi pratade i över en timme, fick massa bra tips från tvåbarnsmamman, sen fortsatte jag min vila i fosterställning i soffan. Blev bättre allteftersom tiden gick, men Magnus fick åka och handla mat själv. Kamerainköpet får bli imorgon eller nästa vecka.


Det blev tacos till middag. Är det så lämpligt att äta tänker ni säkert? Ja, jag kände när vi lagade att jag då var så hungrig att jag kunde äta en oxe. Kände lugnet i magen och mår mycket bättre nu. Det gäller att lyssna till sin kropp och jag är rätt bra på det vid det här laget.


Sen blev det filmtajm. Vi såg filmen Changeling med Angelina Jolie. Jag säger så här: Vill ni se en film som kommer göra er skitförbannad, illa till mods, jävlar annamma och glädje? Då ska ni se den. Otroligt bra film, Angelina Jolie i en av sina bästa roller någonsin (enligt mig). Bygger på en sann händelse och handlar om Christine Collins, en ensamstående mamma, vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. En månad senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.


Jag använde hela mitt register av svordomar och grät förtvivlat och vrålade YES, vid några tillfällen. Hela ens känslobibliotek kommer till användning. Magnus blev också mycket berörd och vi satt en stund under eftertexterna och stirrade med tankarna långt borta innan vi började prata om filmen. Kan varmt rekomendera den, helt otrolig!


Nu är det Robinson och sen ska vi släcka lamporna 20:30 i en timme. Det ska väl ni också göra:o)? Just det, ställa om klockan får vi inte heller glömma (det gjorde vi förra året, kom en timme försent till min kusins kalas;o)

 
 
Ingen bild

Britt-Inger

29 mars 2009 11:10

Oj hemskt med magont, men det var nog hårdsmälta popcorn - min favoritsnacks.
Försök att inte hinna bli vrålhungrig utan ät något litet kanske var 3:e eller 4:e timme är mitt tips.
Filmen Changeling var bra och Angelina Jolie visar verkligen vilken strålande skådis hon är. Lätt att skådisar fastnar i en och samma slags roll år efter år.
Det blev verkligen mörkt igårkväll när jag släkte ned här i skogen men tände massor av ljus och tände en brasa - suck va mysigt!
Lasse bowlade hela dagen i Falun och Borlänge och var inte hemma förrän 21.30 lite kusligt.
Ha de bra./kram Britt-Inger

 
Ingen bild

sara w

30 mars 2009 10:49

Har också sett filmen och jag håller med dig, det är nog en av det bästa filmerna jag sett med henne... Super bra

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards