Direktlänk till inlägg 5 april 2009

Pigghetsskalans kontraster

Av Jenny - 5 april 2009 16:06

Vart tog solen vägen? Igår var jag full av energi, mådde toppen. Tog en långpromenad när Magnus kom hem, det var ljuvligt. Vi promenerade och fantiserade om alla fina hus, vilket vi vill bo i. Sånt är så roligt. Sen när vi kom hem fortsatte jag med mitt pyssel och undrade om jag skulle ställa mig och göra pannbiffar eller baka. Men nötfärsen låg i frysen och det skulle ta för lång tid att tina den. Och baka gör jag nog i veckan istället och tar med till påskfirandet. Vi kollade på Robinson och jag retade ihjäl mig på Christian från Jönköping, värre pucko får man leta efter. Jag tål inte karln.


Imorse var det grå täcket över oss. Kände inte alls samma energi som igår. Snacka om att vara väderpåverkad. Min ena kompressor hade lossnat, den på magen. Jag bestämde mig för att ta bort den och byta. Men den hade så klart fastnat så det gjorde ganska ont. Men tillslut gick det. Det började blöda igen så jag satte på ny och la mig på soffan en stund och läste. Sen bad jag Magnus hjälpa mig med den på ryggen. Men fy fasen, det var inte kul. Den satt fast som berget och när han försäkte ta bort den (ville helst byta den också) så gjorde det så ont att jag började gråta. Kände mig så patetisk. Hur fan ska jag kunna föda barn om jag inte ens klarar av att ta bort en kompressor på ryggen. Magnus lyckades istället klippa ner den så den blev tunnare och satte på nytt utanpå, vi får försöka om ett par dagar igen. Usch, det kommer ta tid att läka verkar det som. Den på bröstet ignorerade vi totalt, orkade inte ens tänka tanken på att pilla bort den också.



Vi åkte iväg till Toyota och kollade bilar. Vi provkörde en Corolla Verso. Den kändes toppen och passar perfekt för vår blivande familj. Men vi måste sälja vår bil innan vi kan köpa ny. Den var rolig att köra och det var ett bra pris, får se om den finns kvar när det är dags att slå till.


Sen åkte vi till Netonnet och köpte vår efterlängtade kamera. Nu står den på laddning och sen jäklar ska här plåtas:o)



Har otroligt ont kring svanskotan och känner mig allmänt som en pensionär, har svårt att gå. Måste ringa sjukgymnasten imorgon och boka in en tid. Tyvärr kommer jag inte få tid på ca två veckor pga påsken så det är bara att härda ut.


Nu ska vi se på film, Marley & me med Jennifer Aniston och Owen Wilson. Återkommer med recension senare.

 
 
Emelie

Emelie

5 april 2009 19:08

Vart också så himla arg på den där karln i Robinson!!! Vilken attityd och till att bry sig uti alla andra. Uscha!
Snygga bilen ni testat! Å härligt med ny kamera. Ser fram emot lite pics! =)

http://semlesara.wordpress.com

 
Jenny

Jenny

5 april 2009 19:22

Grattis måste jag först och främst säga att ni lyckades på andra försöket. Det måste vara en underbar känsla att äntligen få + på stickan, är avundsjuk =)
När i månaden börjar man med behandlingen? Jag hade mens för en vecka sen,och hoppas därför att jag kan påbörja behandling denna månad men det beror ju på i vilken dag man ska börja.

Tack för att du tar dig tid / Kram

http://www.invitrofertilisation.blogg.se

 
Ingen bild

Anna T

5 april 2009 20:00

Hade också ont i svanskotan när jag väntade Oliver. Jag brukade ligga på sidan men det blir ju svårt och ligga när man går!
Klart du klarar av att föda barn! det är inte samma sak som att ha ont på småställen.
Då kontrollerar du kroppen på ett annat vis.
Jag skulle lätt föda ett barn till, en sådan speciell känsla!
Nu har ni bara 6 månader kvar..
Kramar!!! Anna

 
Ellen

Ellen

7 april 2009 23:56

Fukta dem så ska du se att det går bättre...

http://jagochlivet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards