Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Mumma va gott

Av Jenny - 23 april 2009 19:09

Det var så kul att ha Alexandra här. Hon gillade maten jag lagat. La även till ungsrostade färska rödbetor och en sallad gjord på ruccola, bladspenat, avocado och coctailtomater.


Efter maten gjorde jag chokladmoussen. Vad kan jag säga om den....förmodligen en av de godaste jäkla chokladmousse jag ätit. Alexandra sa flera gånger att den var så god så god:o). Den var så len att att jag inte sett på maken. Kan lägga ut receptet om någon är intresserad.


Sen tog vi en promenad i Örby och frossade i hus, vi gillar det båda två. Det var otroligt varmt och skönt. Jag fick skala av mig ett par lager kläder, men det gjorde jag med glädje. Fick faktiskt lite ont i svanskotan igen efter en stund, trodde den värken var över nu. Men den gjorde sig påmind igen, så det var skönt att slå sig ner när vi kom hem igen. Jag blir så andfådd nu också, flåsar som en snuskgubbe när jag går och ska prata samtidigt. Alexandra häpnade över att min mage blev större efter ett par timmar, den blir ju det framåt eftermiddagen varje dag:o)


Magnus kom hem nu, han hade varit på Pralinhuset och köpt tryfflar åt oss båda, snyggt inslaget i ett paket. Åh, jag älskar tryfflar och det vet han. 

- Ingen alkohol i och inga nötter, säger han alltid när han beställer.

Det där med ingen alkohol har faktiskt inget med graviditeten att göra, jag avskyr choklad med alkohol i. Och nötter tål jag inte.


Magnus ringde från jobbet idag och undrade om jag ville hitta på något ikväll. Absolut, sa jag. Han sa att han har så dåligt samvete för att han har jobbat så mycket den här veckan, vi har knappt hunnit umgås. Men det är ok, så gulligt av honom att tänka på det i alla fall, att inte ta för givet att det är ok. Så nu ska vi dra iväg på bio om en timme och se Män som hatar kvinnor, yaaaay! Vi har läst alla böckerna båda två, så det är med stor glädje och förväntan vi ska se filmen. Alla vi känner som sett den har gillat den, även de som läst böckerna. Min personliga recension kommer imorgon. 


Ha en underbar kväll i den vackra kvällssolen!

 
 
FMV

FMV

23 april 2009 20:37

Hej tjejen!
Ser att allt verkar gå bra. Härligt! Förstår precis din oro som kom med de färgade flytningarna, men skönt att det gett med sig nu. Jag hade också små, små blödningar i början av denna graviditet. Berodde antagligen på att moderkakan ligger lågt på mig. Kanske samma sak för dig.

Jag tar gärna det där receptet på chokladmoussen du gjorde. Låter ju mumma!

Varma kramar!

http://barnloshet.blogg.se

 
Ellen

Ellen

23 april 2009 20:50

Ja gärna!!

Allt kul med nya recept...speciellt om de innehåller choklad....:-P

http://jagochlivet.bloggagratis.se

 
Ida

Ida

23 april 2009 22:42

tack för att du googlade, himla gulligt! :)
proppen verkar ha släppt nu så att säga. Hoppas med olja kunna hålla det borta i framtiden.. :)

Det blir en dejt imorrn va? Vi är friska och glada iaf! klockan 14 vid slussens t-bana?
Kram

http://fixit.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards