Direktlänk till inlägg 24 april 2009

Män om hatar kvinnor

Av Jenny - 24 april 2009 10:27

Igår var vi på bio, det var totalt ca 20 personer i salongen. Perfekt att gå på bio en vardagkväll och slippa trängas. Både Magnus och jag har läst Milleniumserien och båda älskade den. Lisbeth Salander är min idol, tycker hon är så jäkla cool. Kände mig skeptisk när jag såg vem som skulle spela hennes karaktär i filmen. Tyckte hon verkade lite flamsig. Men jag tar tillbaka det. Hon gör en suverän tolkning av den grymma hackern. Tyvärr framgår det inte riktigt i filmen hur fantastisk hon är på att hacka datorer. Har man läst böckerna förstår man det mellan raderna, men inte på samma sätt annars tror jag.


Men som helhet var det en superbra film som plockade upp de viktigaste godbitarna ur boken. Det går så klart inte få med allt, vissa ändringar måste göras för att det ska passa i en film. Dock var det en sak som jag tycker dem missade. Men det kanske de knyter ihop på något sätt i nästa film istället, så jag låter det vara så länge. Säger inte vad ifall någon som läser detta varken läst böckerna eller sett filmen.


Även fast vi båda vet hur filmen slutar så var det otroligt spännande. Magnus sa att han gillade de suveränt bra effekterna.


Ni som inte sett den, se den!!


Flickan som lekte med elden har premiär i september och Luftslottet som sprängdes har premiär i november. Det ser jag fram emot. I september är jag förhoppningsvis tjock som en flodhäst...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se