Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Annonsen klar och jag är slut

Av Jenny - 29 april 2009 15:19

Idag när jag kom till min hudterapeut Ahlam, började vi babbla på som vanligt. Jag drog upp min tröja för att knyta upp resåren runt byxorna och tog av mig dem. Min mage var fortfarande blottad när brallorna var av. Ahlam fick syn på den och utbrast:

- Åååhh, din maaaage. Va fiiin den är. Det syns ju jättemycket.

Hon fick tårar i ögonen och fick springa och hämta papper för att torka sig runt ögonen. Det var så sött. Hon är så glad för vår skull, med tanke på hur vi har kämpat som hon sa. Hon har också varit med från början med mina behandlingar och läkarbesök mm. Har ju besökt henne en gång i månaden i över ett år nu.


När klockan var 12:30 ringde de och sa att bilen är klar. Jag låg på soffan och vilade medan jag slötittade på Al Bundy. Var trött och kände molande värk. Kände dock ingen oro, snarare förstod jag att alla mina rundor fram och tillbaka idag tog lite musten ur mig. Bestämde mig för att slumra en stund till innan jag promenerade bort (tar bara lite mer än 10 minuter att gå dit) för att hämta bilen. Den var strålande blank och fin. Gick ner i garaget för att betala . Mannen som tvättar är i ca 65-års åldern, grön overall, träskor och keps. Supertrevlig och väldigt duktig. Han frågade hur länge jag ägt bilen för han tyckte den var så fin.

- Fyra år sa jag stolt.

- Åh fan, svarade han. Ja, men tänk på att bilen är lättre nu, den går fort som fan.

Jag skrattade, ja med tanke på hur skitig den var så dämpade det garanterat farten.

Brummad hem, parkerade på vår plats och tog flera kort på den. Släpade mig upp för de tre våningarna, in i lägenheten och pustade ut. Sen la jag in annonsen på blocket. Får se vad det ger. Hoppa, hoppas vi får den såld till ett bra pris så vi kan köpa ny bil.


Känner mig lite piggare nu. Men jag är glad att alla mina måsten idag är över. Nu är det bara den trevliga middagen ikväll att se fram emot.


 
ANNONS
 
Ingen bild

*Jenny*

29 april 2009 22:20

Hallå !!
Vi bor i Hagsätra, precis mitt emot idrottsplatsen, tidigare bodde vi i Högdalen så alla våra promenad- och cykelrundor slutar eller börjar i Örby =)
Blir så avundsjuk på dig när jag läser om din mage, men är glad för er skull. En dag är det vår tur =)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se