Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Trevlig middag men ont i ryggen

Av Jenny - 30 april 2009 08:54

Det var en trevlig middag igårkväll. Deras tre barn är så fina och trots att vi inte ses så ofta är det inte ett dugg blyga för oss. Den minsta, dottern på 13 månader, ville gladeligen bli runtkörd i en liten gåvagn av trä. Tillslut satt Magnus och jag i köket mittemot varandra och puttade henne i vagnen emellan oss. Det tyckte hon var vansinnigt roligt:o) Under tiden förberedde Stefan och Michaela maten.


Vid 21:30 åkte vi hem, började känna smärta i ryggen, långt ner på ryggen kring bäckenet. Det blev värre och värre och när vi väl kom hem hade jag så ont att jag inte kunde böja mig framåt tex. Hade ryggskott för fyra år sen (av felaktiga lyft på mitt dåvarande jobb) och den här smärtan påminde om den. La mig ner på sidan på golvet så Magnus fick känna på min rörlighet, den var ändå ok. Så ryggskott kunde vi nog utesluta. Han masserade runt svanskotan och det kändes! Men när han var klar så var det lite bättre. Nu på morgonen ömmar det och jag bestämde mig för att ringa till sjukgymnasten som samarbetar med MVC (hon från ryggskolan jag var på i april) När jag beskrev smärtan och var den satt sa hon direkt att det låter som bäckenet och att vi nog bör boka en tid. Nästa fredag den 8 maj får jag komma. Det ska bli skönt, att få lite experthjälp. 


Googlade lite igår när vi kom hem på gravidmassage. Men fick många träffar där folk hade skrivit att det var överreklamerat att gå på det. Ger mer att må massage av sin man. Då Magnus är väldigt duktig på massage så lär jag nog hålla med. I mitt fall måste man nog gå på det tunga artilleriet.


Hoppas att det ska bli bättre under dagen så jag orkar med Skansen ikväll. Att gå är ändå ok, det är värre när jag sitter illa. Vi ska först äta kl 18 på Fridays med Alex och Sara, sen bär det av mot Skansen. Det ska bli så mysigt, har verkligen sett fram emot det.


Nu ska jag äta frulle, mannagrynsgröt, stekt ägg, tranbärsjuice och rött te. Till det en sup av järntillskott och Mivi Total och en omega 3-kapsel. Där har ni vad min frukost består av varje morgon. Det är mumsigt fillibabba.

 
 
Mamma

Mamma

30 april 2009 09:01

God Morgon Jenny.
Det var tråkigt att du har fått ont i ryggen. Men du kanske ska ta det lite lugnt med vissa saker. Skönt att du fick tid hos sjukgymnasten.
Ha nu en lugn och skön helg och var försiktig med elden. Här nere hos oss är det eldningsförbud, så jag vet inte om det blir någon brasa i Glommen ikväll. Men vi åker nog dit i alla fall och kollar läget.

Ha det nu bra
Pussar & kramar till er alla tre.

http://mellanhimmelochjord.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

30 april 2009 09:35

Trist att du får så ont. Tror jag skrev till dig tidigare om vattengympa specialanpassad för gravida med foglossningsbesvär?
Hade själv väldigt besvärligt med foglossning alla mina tre graviditeter. Under min andra graviditet fick jag vara med på vattengypan för att förhindra alltför besvärlga foglossningssmärtor. Och jag är övertygad att det hjälpte mig massor.
Gyman gick ut på att på skonsamt sätt stärka muskulaturen runt bäcken, mage och rygg.
Det var fantastiskt skönt då det dessutom var en gång i veckan i varmvattenbasängen på lassa.
Kolla upp om det finns där du bor. Om det är så att det är just foglossning du känner av, så tror jag att detta kan vara nått för dig, och andra som har det besvärligt.
Rekommenderar det varmt!

Kram och sköt om dig!

http://eilenna.bloggagratis.se

 
Jeanette

Jeanette

30 april 2009 09:38

Hej gumman !Vad mysigt träffa en liten tjej igår var på middag ja såå mysigt Ja nu har jag städat sen sex Ska ju ha middag imorgon tror din lasagne kansske Så måste handla mm sola Och ja Tagit bort ciggaretterna de går inte om man ska gör qigong mm mm Lukater fan Tänler på er kram

http://diincornelia-kooikerhondje.bloggagratis.se

 
Ida

Ida

30 april 2009 10:27

jo ja vet.. men jag tror inte man kan göra det på blogg.se? Har aldrig sett någon ha så iaf...
Men ska kolla om jag hittar någon info..
Kram

http://fixit.blogg.se

 
Ingen bild

jarven

30 april 2009 12:28

Önskar er tre en underbar valborgshelg! Hoppas ditt ryggonda går över fort så du kan njuta av helgen!
Massa kramar till er tre :-)

 
Ingen bild

Jeanette

30 april 2009 15:30

Hälsopoolen kolla där De ligger på Rosenlunds sjukuhus Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards