Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Trevlig Valborg allihopa!

Av Jenny - 30 april 2009 16:32

Idag när jag satt och tittade ikapp säsong två av Ugly Betty mitt på dan, hörde jag hur nyckeln vreds om i ytterdörren. Magnus stövlade in överaskande nog. Så mycket som han har jobbat blev jag så glad över att han helt plötsligt stod i hallen leende och ropade heeeej! Vi åt lunch tillsammans och han smorde in ryggslutet på mig med liniment, så vi blev alldeles höga. Magnus lyssar mycket på magen och hör hur det brusar därinne. Önskar att jag kunde vika mig dubbel och lyssna jag också. Magen har växt ännu mer, den putade tom ut i morse när jag vaknade:o)


Ryggen känns bättre, men har fortfarande ont. Men det värsta är nog över och promenader plus vila är att föredra. Sitta eller stå rakt upp och ner är värre.


Nu håller vi på att göra oss i ordning. Om ca en halvtimme ska vi åka iväg till stan och möta Alex och Sara för att äta mat på Fridays. Sen blir det skön promenad bort mot Djurgården och Skansen.


Ha en trevlig Valborg allihopa:o)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara W

1 maj 2009 10:53

Hej vännen, yack för i går:) Det var jätte trevligt. Var så roligt att se att din mage växt så mycket på en vecka:) Kram på dig

 
Ingen bild

Jeanette

1 maj 2009 11:00

Trevlig fortasatt helg på er tre Ja vad kul kram

 
Jenny

Jenny

2 maj 2009 19:11

Hejsan kvinnan med världens vackraste namn. :-) Jag fick ditt meddelande. Jag ahr inte varit så flitig på min blogg den senaste tiden, då jag och min man håller på med en renovering så tar all tid. Men fint blir det. :-) GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS till det lilla/lille liv som växer i dig. Det är den absolut bästa tid som jag haft på mycket, mycket länge. Jag älskar för första gångn i mitt liv... MIN MAGE!!! :-) Vi är i v 32 nu och det händer ju mängder. Jag känner till det där med oro, tro mig. Oh Jenny!! VI är världens lyckligaste, du och jag och våra män!!!! KRAAAAAAAAAAAAAAAAM från Jenny.

http://jennyvakt.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se