Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

Bulle i ugnen...

Av Jenny - 28 maj 2009 20:29

....fast egentligen en sockerkaka. Fick ett ryck och kände för att baka. Står i ugnen nu och doften har spridit sig in till arbetsrummet där jag sitter nu...mmmmmm!


Idag har jag tränat med pilatesboll och med mina enorma 3-kiloshantlar. Jag är inte lika Ramboaktig som när jag tränade före min grossess, men känner absolut att styrkan finns där. Tog en liten promenad också när jag ändå var i farten.


Har börjat kolla ny bloggdesign, ska byta så snart jag kan. Men jädrar vad trixigt det kan vara. Plus att det inte går att exportera min nuvarande blogg på bloggagratis till någon ny:o( Så antingen blir det copy paste tills jag storknar eller så får jag ha kvar den här och länka till den så man kan se all historik. Tips någon? Både vad gäller design, vilken bloggleverantör samt vad jag ska göra med den här jag redan har.


Vidare har jag kollat på nätet både efter bilar och soffor. Bil måste vi ju ha en ny som ni vet. Vi vet vad vi vill ha, gäller bara att hitta till rätt pris, gärna innan semestern för det är fasen vad dyrt det är med tåg. Kollade nämligen upp det idag.


Soffa behöver vi även en ny. Den vi har är kanonfin.....men vackert ljus, ljus beige....hur länge tror ni den kommer vara ljus efter oktober:o) Lite kräkningar och matrester kan ju få vilken snygg soffa som helst att vilja hoppa från balkongen. Så vi behöver en i något mörkare tvättbart tyg. Gärna divanmodell då vi båda två blir galna av att inte veta vart vi ska göra av benen ibland när vi kollar på film. Tänk vad skönt med divan och bara slänga upp benen framför sig. Vi vill ha en dubbeldivan (om det nu heter så) då vi båda vill kunna känna oss lite diviga.


Oops, nu ringde klockan, dags att ta ut sockerkakan. Den andra bullen i ugnen får allt bakas några månader till...

 
 
Emelie

Emelie

28 maj 2009 21:39

Hehe, vi har haft ett soffsamtal i över en timme idag. Vår soffa är mörkbrun och varje liten fläck syns. =/ Så nu vill vi ha en beige. Haha! Vi kanske ska byta... ni blir en divan rikare! ;)

http://semlesara.wordpress.com

 
Ingen bild

Jenny

28 maj 2009 21:49

Börja blogga på blogg.se, där är det lätt att byta och göra olika design, dessutom finns det en blogg som handlar om allt om design.
Där kan man även låsa bloggen, eller vissa inlägg.
Ett tips !
Kram

 
Ingen bild

Pia

29 maj 2009 09:39

Det är så roligt att läsa om dig och dina upptåg, fjärthistorien i affären fick mig nästan att kissa på mig av skratt =)Vi har ganska nyligen köpt ny soffa, en svart/grå melerad, både med tanke på barn och hund! Vi köpte vår på www.furniturebox.se och är supernöjda, de har ju affär i Sthlm, så man kan gå dit och provsitta. Och angående bil så är en Prius min önskebil, medan Oscar vill uppdatera vår Avensis, vilket nog verkar mer vettigt =) Allt gott!

 
Ingen bild

Anna T

29 maj 2009 09:45

Tygsoffa rekomenderar jag inte när man har småbarn.
Vi insåg ganska snabbt att en skinnsoffa som det bara är att torka upp sånt som kommer från den lilla kroppen var praktiskt.
Var till en början lite emot skinnsoffor men vi hittade en jättesnygg mörkbrun som jag stormtrivs med idag.
Kramar Anna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards