Alla inlägg under maj 2009

Av Jenny - 2 maj 2009 09:59

Igår kväll såg vi filmen The Wrestler med Mickey Rourke. Han spelar "The Ram" som hade sin storhetstid på 80-talet och filmen utspelas 20 år senare. Han kämpar för att få ihop till hyran och med sina relationer. Redan inom fem minuter känner jag sympati för honom. De tre personer som det fokuseras på i filmen lever alla ganska trasiga liv, men har högre drömmar om något bättre. De kämpar, en gnista tänds och de reser sig med besked. Men vid motgång ger de upp och går tillbaka till gamla hjulspår igen. På med skyddslapparna.


En väldigt tragisk film, men den var väldigt bra. Några otäcka scener får man se under fighterna. Vad de utsätter sina kroppar för bara för att få till en bra show. Utseendet spelar även stor roll, han bleker håret, solar solarium och rakar sig under armarna för att se så bra ut som möjligt. Mickey Rourke är över 50 bast och måste ha toktränat inför filmen, för han ser stor och imponerande ut i sina färgstarka trikåer. Mycket bra spelat av honom, han har värme och humor med en stor portion sorgsenhet som gror bakom all yta.


Av Jenny - 1 maj 2009 20:42

Idag har vi tagit en långpromenad i Örby/Älvsjö områdena. Vilka mysiga små gator och hus vi fann. Jättelugna och hemtrevliga områden. Något att fundea över den dagen vi vill ha hus:o) Sen har Magnus suttit och gjort sin deklaration medan jag sprang runt med dammsugaren efter mig och fixade lite. Bäddade rent, vek upp lakanen i sängen och öppnade fönstret i sovrummet. Då kommer det vara svala och frasande lakan som väntar när vi går och lägger oss ikväll. Mycket hög mysfaktor! Magnus lagade ihop en jättegod wok med kokosmjölk och massa goda grönsaker, vi premiäråt ute på balkongen. Mycket hög mysfaktor på det också. Nu har vi precis varit och handlat och gott folk, nu har det hänt.......jag har idag 1 maj 2009 köpt min första gravidtidning!!! Har mest sneglat på dem förut i smyg i affärerna, men nu kände jag att det var dags;o)


Igår var det Valborg som bekant. Vi åkte in och mötte Alex och Sara på Fridays där vi åt mycket god mat och efterrätt. Jag dreglade när jag såg deras dessertmeny, jag valde så klart:

DOUBLE CHOCOLATE FUDGY BROWNIE!

Sprang och kissade tre gånger sammanlagt under restauranbesöket och funderade på hur i hela friden resten av kvällen skulle avlöpa med en blåsa som kräver uppmärksamhet så ofta. Tror faktiskt att Lilla Stjärnan ligger emot blåsan på något sätt. Idag kissade jag precis innan vi tog vår långpromenad...inom tio minuter var jag beredd att ringa på något hus och be att få låna toaletten.


Vi gick Strandvägen bort mot Djurgårdsbron. Åh, vad vackert det är med alla båtar som ligger i hamnen och kluckar. Älskar både ljuden och doften av båtar och vatten. Vi betalade inträde och tog oss mödosamt upp för den branta backen mot Solliden (mödosamt för mig i alla fall, Magnus fick knuffa på ibland, hihi).


Vi stod där och lyssande till körens vårsånger tills det var dags att fjutta på.

Här tänds brasan. I bakgrunden åker glada människor fritt fall på Grönan.


Våra fina vänner Alex & Sara.


Jag och mitt husband.


Här brinner det utav bara hellskotta. Måste vara lite kul att åka Fritt fall och se utsikten mot Valborgsbrasan.


Fyra heta (bokstavligt) fotomodeller.


Välkommen till Mordor.


På väg ut från Skansen lite senare fick vi syn på de här träden. De såg så coola ut att jag var tvungen att ta ett konstnärligt kort på dem.


Vi var hemma igen vid 22:30, en lagom kväll för ett par gamlingar;o) Min rygg var bättre, men det gjorde fortfarande ont. Fick lite mer massage när vi kom hem och idag är det MYCKET bättre, yaay! Vi hade i alla fall en supertrevlig kväll med god mat och en rejäl brasa och supergoa vänner. Nöjda och glada sussade vi gott om natten, medan en stor del av befolkningen förmodligen ragglade runt lite smått yra.

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards