Alla inlägg under maj 2009

Av Jenny - 13 maj 2009 21:46

Hej Jenny


Jag har inte fått något mail:o( Kan ju ha blivit stavfelat av misstag när jag skrev adressen till dig. Prova igen, alternativt ge mig din mailadress så svarar jag på det, så du kan skicka mailet igen:o) Jag gör så att jag måste godkänna kommentarerna på detta inlägg så ingen annan än jag kommer se, det lovar jag.


Kram!

Av Jenny - 13 maj 2009 21:26

Imorgon ska jag tuffa iväg med tåget från centralen vid 10-snåret. Ska åka till min svärmor i Mariefred och umgås hela dagen. Det ska bli jättemysigt. Får se vad vi hittar på för bus. Så imorgon blir det lite bloggtorka ifall någon undrar, hihi.


Sen på fredag blir det svettigt. Då ska jag först på ett angenämt obligatorisk besök till min favoritplats......arbetsförmedlingen (uärk) Det är dags att återigen rapporera alla mina sökta jobb och berätta hur aktiv och begåvad jag är så jag fortfarande ska få A-kassa. Där måste jag vara när de öppnar 10:00 för att inte resten av dagen ska fallera. Och då vi numera är utan bil ska jag ta mig dit kommunalt och sen hem på samma sätt, vilket kommer bli lite omväg (suck) jämfört med bilvägen. Därefter äta lunch, sen direkt in till stan och träffa min sjukgymnast och träna samt få akupunktur. Där ska jag vara 13:30 och det besöket kommer vara minst en timme. Beräknar vara hemma 15:30, äta lite mellis, byta om och slänga på mascara. För att sen dra iväg på 40-års kalas hos Magnus kusin i andra änden av stan. Phu. Längtar till kvällen när jag minglar med buffémat på en tallrik och dagen i sig är över. Känner mig redan nu lite stressad för att hinna i tid till allt....kontrollmänniska som jag är. Men det ordnar sig nog.


Bloggar mer imorgon kväll när jag kommer hem och berättar om min dag söderöver.


Av Jenny - 13 maj 2009 15:19

Nu har mina besökare åkt hem. De kom vid 10:30 och det var så roligt att se deras nunor igen. Jag hade förberett maten en del. Bjöd på ugnsbakad lax med ugnsrostade potatisar, morötter och rödbetor. Till det var det förvälld broccoli och en creme fraichesås med dill och en kesosås med pepparrot, båda kalla. Mias son Anton gillade verkligen rödbetorna och pep när de tog slut på tallriken (läs matlådan) och ville ha fler. Då han har en förkärlek att kasta saker ner från bordet frågade Mia om jag inte har något i plast han kan äta ur. Så det blev en matlåda - perfekt. Till efterrätt gjorde jag mangoglass med hallon till.


Sen var det full fart, vi pratade så gott det gick medan vi turades om att springa efter Anton som gärna ville undersöka all inredning i lägenheten. Han gillade mina smurfar som jag och min kusin Jimmy lekte mycket med när vi var små. De ville Anton kasta, gärna i glasen som det var vatten i.


Mia och Tessan lärde jag känna när jag bodde i Rimbo för några år sen. Flyttade dit sommaren 2001 och lärde känna dem senare samma år (tror jag det var). Toppenbrudar som jag saknar ofta, alltid så roligt när vi ses. Bodde i en etta där och Tessan bodde praktiskt taget hos mig en period, sen tog hon över lägenheten när jag träffade min prins och flyttade till storstan.


 

Från vänster: Mia, Anton, Tessan i kökssoffan.


Anton var mycket förtjust i rödbetorna som var fint upplagda i en delikat matlåda från Tupperware.


Anton och Tessan försöker komma överens om vems efterrätt som är vems. Anton ville gärna äta ur båda.


Den här fina boken fick jag i present. Det lustiga är att jag har blivit rekomenderad den som den bästa gravidboken och tänkte beställa nästa vecka. Också kommer den som ett brev på posten idag som present. TOPPEN!


Tack för en mycket trevlig dag!!!

Av Jenny - 13 maj 2009 08:44

Nu har det bekräftats av både mig och Magnus, det F L A D D R A R i min mage:o):o):o) Jag dööööööööör av lycka!!!!!


När jag står upp på kvällen är magen utspänd som en ballong, när jag ligger ner blir den degig och mjuk. Stackars Stjärnan åker omkring därinne utan styrsel. Men i alla fall, igår kväll stod jag framför tv:n och och glodde. Magnus kom och ställde sig bakom mig, la sina händer på min mage. Efter en stund tjöt han:

- Shit, jag känner, jag känner något som boffas därinne!!!

- Vafals, vrålade jag och trängde undan hans händer med mina. Och D Å, precis då kände jag. Det fladdrade tydligt och jag kände även med händerna hur magen vibrerade lite. Allt var över på några sekunder, men det var sekunder av total lycka!

Av Jenny - 12 maj 2009 20:20

Fick precis mail från min vän Jenny i Halmstad som i söndags fick sin efterlängtade son Vincent. STORT GRATTIS hela familjen!!! De kom hem från BB idag och jag är så glad att fått höra den fina nyheten och att mor och son mår bra!


Satt och bölade i soffan för en halvtimme sen. Tittade på Sjukhuset på trean, en kvinna som födde sitt första barn. Det är så fantastiskt att se ett litet liv komma till världen. Jag har alltid gillat att se sådant. Även när vi själva kämpade mot barnlösheten blev jag varm i hjärtat och gråtmild av att se förlossningar på tv.


Tänk att jag själv kommer ligga där om några månader och krysta. DET känns låååååångt bort och aningens overkligt. Med risk för att förstöra stämnnigen så kan ju fortfarande allt hända, men jag måste våga tro att allt ska funka hela vägen.


Det är många tankar och känslor som surrar i mitt huvud. Har varit väldigt labil de senaste dagarna, men det måste ha att göra med alla hormoner i omlopp. Känt mig lite låg, inte samma lust att baka och laga mat. Gråtit, varit tokirriterad och i nästa stund lugn och glad. Känns som jag uppfyller alla krav för tvångsintagning.


Kan också bero på att det drar ihop sig till den 18:e och UL. Är alltid glad när det är dags att träffa barnmorskan igen MEN så vansinnigt pirrig och nervös varenda gång vi ska dit för att återigen bekräfta att allt är som det ska med Stjärnan.


Imorgon kommer Tessan, Mia och hennes son Anton och hälsar på. Det ska bli toppenkul, vi har inte setts sen innan jag blev gravid. Mysigt till tusen att de ska komma och hänga med mig så jag kan få lite arbetsglädje i köket igen:o)





Av Jenny - 12 maj 2009 18:01

Har sovit mig igenom två avsnitt på raken av That 70´s Show, en av mina favvoserier. Har haft en knölig huvudvärk i två dagar nu och börjar bli rejält less på eländet. Beror det på graviditetshormoner undrar jag???


Magnus ringde från jobbet idag och ville ha hjälp med en grej från vår dator. Jag höll precis på att hälla av pastan för att äta lunch. Blev tokirriterad det inte gick så snabbt att hjälpa honom med ärendet. Det i samband med huvudvärk var droppen. Jag gormade och snäste åt min kära man. Och mitt i alltihopa:

- Jävla skit, nu ska idioterna spränga igen (de korta signalerna ljöd utanför). Slängde ner luren och höll för öronen. KABOOOM!!!

Tog upp luren och hörde Magnus säga:

- Shit, haha, jag hörde ända hit.

- So what, tjurade jag vidare.

Men Magnus satt bara i luren och sa:

- Tack älskling för att du hjälper mig.

Ja, vad skulle han göra. Han är på jobbet, det är kollegor i bakgrunden. Hoppas de inte hörde den griniga kärringen som gormade i andra änden av luren.

Tillslut lyckades jag hjälpa honom med ärendet och jag fräste:

- Nu måste jag gå o äta, min mat kallnar!

- Puss älskling

- Klick

Jag tar bara Panodil i yttersta nödfall oavsett om jag är gravid eller ej. Nu var det yttersta nödfall. Åt min mat och kollade på två avsnitt av Ugly Betty, sen kom John Blund och knackade på. Nu mår jag bättre, min huvudvärk är nästan borta och nu precis kom Magnus in genom dörren.

Jag gick från datorn mitt i skrivandet och tittade på honom med mina hundögon under lugg. Han bara log. Äh, tänk inte på det där sa han och kramade mig.

Jag har världens bästa man!!!


Av Jenny - 12 maj 2009 14:19

Så roligt att höra att ni är flera som tror att det verkligen är Lilla Stjärnan som känns därinne:o) Ljuvliga tanke.


Har idag lite molande huvudvärk, kanske beror på hormonerna för jag hade ont igår också. Tog en liten promenad idag och postade ägarbytet på bilen och firade med en Magnum Mandel. Kom då onekligen att tänka på en av mina favoritkaraktärer Tiffany Persson från humorserien Hipp Hipp. Därför vill jag som kraftig övergång från mitt förra inlägg visa en av mina favoriter.


Tiffany hos Viktväktarna...enjoy.

Av Jenny - 12 maj 2009 10:19

När jag var klar med mitt förra inlägg och skulle ut i köket för att göra frukost, gick jag först in i vardagsrummet för att höra Nyheterna på TV. Vad händer? Jo man får en käftsmäll av nyhetsupplläsaren som återigen tar upp fallet med kvinnan från Eskilstuna som tidigare i år gjort två aborter pga att hon båda gångerna väntade flickor, vilket enligt henne var fel kön?! Och nu har socialstyrelsen fastställt att "fel kön" är giltigt skäl för att få göra abort. Fram till 18:e veckan har alla gravida rätt att göra abort oavsett orsak.


Inga kommentarer på den, blir bara så jävla arg.

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards