Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Helgens upp och ner...., men mest upp:o)

Av Jenny - 14 juni 2009 14:12

Igår vaknade jag med magkatarr....tack för den. Drömde på natten att någon pressade ner sin armbåge i min mage, vilket gjorde vansinnig ont. När jag skrikande bad pesonen att ta bort sin armbåge så gick det inte, den flyttades bara runt. Personen ville mig inget illa, vet inte ens vem det var, men det gick inte att få bort armbågen. Den skruvades bara åt ännu mer på min mage. Var samtidigt rädd att armbågen skulle mosa Lilla Stjärnan. Vaknade med ett ryck alldeles slut och flämtande.


Magnus morfar kom sen på morgonen för att följa med oss och titta på bilar. Jag kände mig matt, ont i magen och lite illamående. Men efter frukosten så kändes det lite bättre, vi åkte iväg. Hittade en bra bil men de vägrade pruta. Bestämde att vi ska åka ner till Strängnäs på tisdag för att kolla bilar som hans morfar hittat där plus att han känner de som har bilfirman. Känner faktiskt hopp om att vi snart ska hitta "vår" bil.


Sen åkte vi till Magnus föräldrar för att hjälpa dem att rensa och packa ur huset de ska sälja snart. Vi röjde på som attan, åt och umgicks. Jag mådde lite upp och ner men hyfsat ok. Men vid 20-snåret var mina krafter slut även om jag inte gjort så mycket egentligen. La mig på en av sängarna och flummade bort. Hade så ont i ryggen då plus att min ork var helt slut. Hörde hur de andra skrattade åt massa gammalt kul de hittade bland gömmorna som sparats i alla år, det är lite roligt att hitta det som glömts bort, att minnas händelser som förknippas med sakerna. Lilla Stjärnan sparkade och körde akrobatik på elitnivå i magen vilket gjorde mig varm av kärlek i hela kroppen trots min onda rygg och molande illamående pga magen. 


Sov som en sten inatt och vaknade av det ljuvliga ljudet av regn som smattrade mot förnsterblecket. Hungern sög i magen vilket jag såg som ett gott tecken.


Har jobbat med nya bloggdesignen idag och mailat fram och tillbaka med tjejen som hjälper mig. Snart hoppas jag det är klart. Men jag är petig och näst intill perfektionist så det kan ta lite tid innan jag är nöjd.


Magen vill inte släppa ut det som den fått in. Spräcker en ven i pannan varje gång jag är på toaletten i ren frustration. Så även om jag lovat mig själv att inte gå ut i det fina vädret idag är jag nog tvungen till en rejäl promenad för att gå igång systemet. När jag efter min kraftansträngning flåsande slängde mig på soffan och klagade över de förbanande tarmarna sa Magnus:

- Hörruduru, nu klär vi på oss, tar det stora paraplyet och går iväg en runda...åsså hyr vi en film till ikväll. Så kanske du får en (toa)bonus på köpet.

Bra idé, så nu ska jag äta lite (hungrig som en varg) sen knatar vi ut i rusket.


Orkanen jag brottats med tidigare har bedarrat och allt är nu bara lugnt och skönt. Är enormt tacksam och lycklig över att det inte blev ett nytt oväder. Livet är för kort för att älta strunt. Vi måste värna om varandra och njuta av allt livet ger oss.


Kärlek till er alla!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Britt-Inger

14 juni 2009 14:27

Det är superbra med promenader för tarmarnas skull. När jag opererade gallan 1986 gick kirurgen ronden och uppmanade mej och 2 damer som låg på samma sal som mej att "gå nu runt Södersjukhuset två varv så får ni gå på toa sen" - ack så sant så sant.
Vi hade alla 3 opererats och vi gick lydigt iväg som "fällknivar" - våga inget annat - stönade och stånkade och försökte undvika skratta - kändes som såret skulle gå upp då. Ha de bra familjen!!!/kram Britt-Inger

 
IVF karusell

IVF karusell

15 juni 2009 11:37

Vad roligt med ny bil! Ni kommer neråt mina hemtrakter imorgon alltså, jag antar det är under dagen, men då är ju jag i era hemtrakter :-)

http://www.ivf-karusell.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se