Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Stjärnspark i fejan

Av Jenny - 14 juni 2009 21:45

Tänk att det kan regna så mycket, det har varit uppehåll i ca två sekunder på hela dan. Vi tog på oss höstjackorna och med paraplyet i högsta hugg gick vi tätt intill varandra iväg på promenad med videobutiken som mål (intressant att man fortfarande säger videobutik trots att inte ett enda vhs-band syns så långt ögat når) Hade fullt sjå att hålla paraplyet stadigt mellan oss i den kraftiga vinden. När vi stod i butiken för att leta film körde det in en bil på parkeringen utanför med stereon på högsta volym. Cool yoyo-musik.....eller gangstarock tänker ni kanske. Nej. Ur högtalarna strömmade:

-LEEEEEENDE GULDBRUUUNAAA ÖÖÖÖÖGON..........HAR JAG FÖRÄLSKAT MIG IIIIIIIIIII.....

Jag formligen bölade av skratt och var tvungen att hålla i en av hyllorna med filmer och knipa med benen för att inte kissa på mig.


Efter lite i valet och kvalet bestämde vi oss för Frozen River.

En mycket bra film om en ensamstående mammas kamp att klara vardagen, vilket får henne att ta till drastiska metoder för att ge sina barn ett hus och mat på bordet. Fantastisk rollprestation av Melissa Leo som spelar den hårt kämpande mamman Ray Eddy.


Vi låg med varsin hand på min mage under stora delar av filmen och kände de rara sparkarna från vår älskade bebis. När filmen var slut, la Magnus sitt öra och kind mot magen för att lyssna. Tjoff, en spark mitt i nyllet fick han som tack:o) Sammanlagt fick blivande pappan tre dagsedlar av sin lilla son eller dotter, hihihi.


Nu ser man tydligt på magen när Stjärnan sparkar. Det ser ut som om en Alien försiktigt försöker ta sig ut. Delar av magen bloppar upp lite här och där, ser jätteroligt ut.


Känner ibland, sen några dagar tillbaka att magen liksom snörper ihop sig och blir hård. För att efter en stund mjukna igen. Vad jag förstått är det små sammandragningar, dvs livmodern som övar sig inför stundande leverans i oktober. Har jag rätt i det påståendet?


Nu ska jag, medan regnet smattrar mor rutan, läsa vad mina bloggvänner haft för sig i helgen.
 
ANNONS
 
Emelie

Emelie

14 juni 2009 23:01

Haha, kan ana hur förvånad Magnus såg ut när han fick smockan i nyllet. Förvånad till tusen! =)
Å du har så rätt ang sammandragningarna. Livmoderns sätt att öva inför det kommande. Mina sammandragningar håller numer på under större delen av natten... lite svårt att sova. Kramen!

http://semlesara.wordpress.com

 
Pia

Pia

15 juni 2009 13:42

Hej!Lycka till med bilköpet, antar att ni ska till Simling, om det fortfarande är Toyota som gäller? =)Där har mina föräldrar köpt bil sedan urminnes tider och självklart två av deras tre barn.haha Som Emelie redan skrivit så är det sammandragningar du har, jag har tyvärr rätt många sådana pga stress och mina spurtar till tunnelbanan(idiotiskt!)undrar hur barnet känner av sammandragningarna, blir det liksom mindre yta där inne då ? ;-)
Var på tillväxtUL idag och grät som en tok (igen!)våra IVF bebisar är så himla fantastiska, tycker du inte! Vår pojke vägde 2.237 kg vilket är helt normalt, så skönt att äntligen vara normal! Stor kram i regnet!

http://pocho.se

 
Ingen bild

Jenny

15 juni 2009 17:07

Hej.
Tack för ditt mail =) Två kommentarer hade du lyckats få dit men jag blev glad av båda haha..
Har läst dina inlägg om IVF igen, ville veta lite vad som kommer att hända vid ÄP, är sååå nervös. Rädd för att dem inte ska få ut några ägg.
Kram

 
Ingen bild

Jenny

15 juni 2009 17:33

Hej.
En fråga: behövde din man betala läkarbesöket vid äggplock. Jag har frikort och hittills har endast jag behövt betala, liten undran bara =)
Kram

 
Mia

Mia

15 juni 2009 17:36

Jo som du själv skriver och övriga kommentarer så är det livmodern som tränar upp sig. Själv tyckte jag det var ganska mysigt när man kände det (för mig kom det i behaglig mängd och inte för ofta som det kan vara för vissa)för då visste man att kroppen jobbade på för att förbereda sig.
Härligt för Magnus att få sig en smocka, måste vara världens mest uppskattade smäll =)
Kram

http://miamcarlsson.blogg.se

 
maria

maria

15 juni 2009 19:41

Vilken bra blogg du har, jag blev jätteintresserad av denna blogg.
Du skriver jätte bra tycker jag. Om det går bra att jag länkar till dig så gör jag det.
Det är bara att kommentera vad du vill på min blogg.
Hare bra och hälsa Stjärna med en klapp.
//Maria.

http://mariaslekrum

 
maria

maria

15 juni 2009 19:45

Nu har även jag röstat ocjh jag röstade för
Att Stjärnan är en tjej. Får se om jag får rätt eller inte. Bara att barnet mår bra så spelar ju inte könet någon roll. Men roligt att man kan spekulera litegrann iallafall.
//Maria.

http://mariaslekrum

 
Ingen bild

Ulrika

16 juni 2009 19:47

Det är så mysigt att ligga på morgonen innan jag går upp och känna hur vår lilla ängel bufflar och har sig där inne...
Än kan inte min man känna något, men vi hoppas att det inte är långt kvar innan han också kan njuta som jag! Är i v.19+6
När man på jobbet sitter ner och det plötsigt börjar kännas i magen så står hela världen stilla för en liten stund... så mysigt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se