Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

Det kom ett paket

Av Jenny - 25 juni 2009 20:12

Den 11 juni fick jag ett paket med posten. Det var från en av mina bästa vänner Rebecca. En vacker liten ljusstake.

Tänkte direkt att det så klart är Lilla Stjärnan som ligger och sussar där. Hörde av mig direkt till Rebecca och tackade med gråten i halsen, blev så oerhört glad av den fina gesten. Skulle naturligtvis lagt upp detta på bloggen tidigare, men är ju som bekant glömsk trots fina handlingar från mina nära och kära (förlåt). Då berättade Rebecca att hon sett den lilla ljusstaken redan innan jag gjorde mitt graviditetstest i februari. Hon köpte den för nästan två månader sen och har haft den hemma tillsammans med ett vadderat kuvert, utan att riktigt veta när hon skulle ge den till mig. Men när hon läste mitt inlägg 9 juni så kände hon att det var dags. Det gladde mig enormt, kunde inte komma mer lägligt med tanke på hur jag mådde då.


 Den pryder vårt köksbord tillsamans med inramat foto av Lilla Stjärnan i vecka 19.


Vad vore livet utan fina vänner!


Förhoppningsvis får vi träffas i helgen. Vi ska göra nytt försök att åka till morbror Lasse och moster Britt-Inger, lördag till söndag. Så det vore kul att åka förbi Rebecca på söndag eftermiddag/kväll innan vi åker hem. Får se om hon kan då.

 
ANNONS
 
Mamma

Mamma

25 juni 2009 20:16

Jag tycker inte att ni ska åka förbi Rebecca, jag tycker ni ska stanna och hälsa på henne;o)

Puss & kram

http://mellanhimmelochjord.bloggagratis.se

 
pärla

pärla

25 juni 2009 21:58

Vilken otroligt fin ljusstake!

http://omattlangtabarn.blogspot.com

 
Ellen

Ellen

26 juni 2009 10:40

Vilket underbar o söt ljusstake...

Ja tänkte oxå på Lilla Stjärnan innan ja hann o läsa att du oxå hade tänkt så...

http://jagochlivet.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Rebecca

26 juni 2009 12:21

Tack Anne-Marie! : ) Jag tycker likadant, och Jenny; vi kan, och vi vill, vet inte var vi är men vilken tid lutar det åt?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se