Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

Blekfis i en Alienfilm

Av Jenny - 25 juni 2009 23:39

Dagarna är väl för härliga, sol och värmebölja. Har alltid varit en soldyrkare, men på senare år har jag inte samma tålamod att ligga och pressa i timmar. Men i år, av någon outgrundlig anledning, är det ännu svårare och jag är så ofantligt trött framåt eftermiddagen. Hmmm.....undrar varför....måste vara åldern....


Skrev nyligen att Stjärnan varit så lugn i magen vilket skapat lite oro, men inte så allvarligt, jag lovar:o) Men igårkväll och i morse satte det igång med full kraft, då fick jag så jag teg. The Silver Star is back! Har under kvällen legat i soffan och tittat på TV....men blicken drog tillslut mot min mage som var mer intressant. Alltså, man ser så tydligt hur magen hoppar när Stjärnan sparkar. Ibland ser man hur något liksom åker på insidan av magen, det är som taget ur en av Alienfilmerna, haha. Jag ligger och garvar för det är så jäkla häftigt. Provade filma men det syns inte så bra, får vänta tills magen är större och köra tricket som min bloggvän Emelie gjorde. Hon la en penna på magen och filmade, man såg då hur pennan studsade och vibrerade på magen:o) Men det får bli en senare vecka.


Igår insåg jag dock, appropå solen, att jag kan bara inte gå runt och blända folk med min bleka kropp i sommar. Så jag fick ta till äggklocketricket. Smorde in mig med solskydd när klockan var närmare 15:30. Ut på balkongen, satte äggklockan på 15 minuter....................PLING.....gå in.

Voila! Brun som en pepparkaka....nja. Men ärligt talat så har jag fått hyfsad färg på bara två dagar á 15 minuter:o) Tänkte köra så några dagar så borde folk i min omgivning våga ta av sig solglasögonen.


Imorgon är det dags för mitt obligatoriska möte på Arbetsförmedligen  igen, får se vad det kan ge. De flesta jobb som finns att söka nu har anställning from augusti och framåt. Jomenvisst, vad intressant jag är för dem. Nåväl, får se om jag får träffa en vettig person imorrn. Har ju fortfarande min "sadla-om-planer" som jag tänkte ventilera i så fall.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Jeanette

26 juni 2009 10:33

Ja vilken fin Ja hoppas ni får en bra helg Kram

 
Ellen

Ellen

26 juni 2009 10:43

Ja det är samma visa varje år....att man är blek som...ja vet inte vad....

Men tyvärr så tillhör ja dem som aldrig blir brun så ja behöver inte känna panik att ja måste ut...

Men som du säger...man är ju blek o ja bländar verkligen min omgivning....måste förvarna de ja kan innan ja kommer så de hinner få på sig solglasögonen....

Ja vill ju inte att de ska få synen förstörd....:-)

Skämt o sido..man får helt enkelt accepterar att man är den man är...det är ju ändå innehållet i blekfisen som räknas...:-D

Ha en skön dag...

Kram

http://jagochlivet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se