Direktlänk till inlägg 26 juni 2009

Det kom lite blod...

Av Jenny - 26 juni 2009 13:19

Ni får ha överseende för detaljer i det här inlägget, sluta läs nu om ni inte är intresserade av sånt. Jag skäms i alla fall inte, opryd som jag är.


Var på toa för två timmar sen, såg en fläck i storlek som en lillfingernagel i trosan. Men inget på pappret. Satt bara helt stilla och stirrade, fattade inte vad jag såg.  För en stund sen var jag på toa igen för att göra nummer två. Fick krysta som vanligt, då var det lite blod på pappret när jag torkade. Men det såg inte färskt ut.


Magnus var hemma tack och lov, sa åt mig att ringa MVC. De sa att det nog inte är någon fara så länge det inte blir som en mensblödning eller smärtar, då måste jag åka till gynakuten. Jag vet att slemhinnorna är känsliga nu med ökad blodmängd. Det molar lite, men det kan ju vara livmodern som är i ny tillväxtfas? La mig direkt på soffan, Magnus följde med. Vi kände på magen tillsammans och Stjärnan boffade, jag började gråta. Så länge Stjärnan boffar ska jag väl inte oroa mig??


Skriver detta mest för att få höra era erfarenheter, behöver det känner jag. Magnus har åkt iväg nu och jag känner mig lite ledsen och ensam. Det tär verkligen på psyket att vara garvid pga dessa saker. Allt jag vill är att Stjärnan ska må prima och att blodet är restavfall eller resultatet av känsliga slemhinnor. Ska lägga mig på soffan igen nu och vila och känna på magen, behöver återigen bekräftelse från magen att allt är ok.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jeanette

26 juni 2009 18:01

Hej gumman Ingen fara de kan koma liet sådant då de drar ihop sig så länge stjärnan boffar är de ingen fara Jag lovar puss på er

 
Ingen bild

Britt-Inger

26 juni 2009 18:01

Kära Jenny! Hmm...lite diffust, jag tänkte om det kan va från tarmen??? - eftersom du krystade? Tänkte om det kan va hemorojder - jag själv besväras av detta och blöder ibland - även när jag var gravid.
Eftersom Lilla Stjärnan blir tyngre kan det även trycka på tarmen och va kanske hemorojd. Som du skriver, slemhinnorna - ALLA slags slemhinnor påverkas.
Men Lilla Stjärnan boffar och jag tror inte det är något allvarligt iallafall men förstår din ängslan./kram Britt-Inger - ses imårn!!!

 
Jenny

Jenny

26 juni 2009 19:41

Hej !
Tyvärr har jag ju inga erfarenheter, men jag tror att allt är bra med lilla stjärnan. Men jag kan förstå din oro!!!
Många kramar

http://www.vivillblitre.blogg.se

 
ida

ida

26 juni 2009 22:50

jag hade små små blödningar under hela graviditeten! Inget att oroa sig över om det inte kommer mer än det du beskrev, kram!

http://fixit.blogg.se

 
maria

maria

26 juni 2009 23:10

Under graviditeten kan man ha små blödningar fick jag höra flera gånger. Och att det inte var någon fara. Är man där emot väldigt trött och blir andfådd av att bara röra sig så skall du nog åka till gynakuten. Att det förekommer små blödningar är inget att oroa sig för. Det är säkert hur bra som helst med lilla Stjärnan.

http://mariaslekrum

 
Ninna

Ninna

26 juni 2009 23:24

vill önska er en trevlig och skön helg! Njut av boffningarna ochvarandra :-)

Kram Ninna

http://www.villblimammanu.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se