Direktlänk till inlägg 27 juni 2009

Min nya blogg är klar nu:o)

Av Jenny - 27 juni 2009 09:02

Först vill jag bara säga att jag mår bra. Det har inte kommit något mer otäckt i brallan. Stjärnan var ganska lugn på eftermiddagen igår, men sent på kvällen när jag skulle sova var det buffparty igen och jag blev varm av lycka. Även i morse var det sparkar så det slog härliga till. Så vi mår bra Lilla Stjärnan, pappsen och jag.


Nu är min nya blogg klar, känner mig väldigt nöjd med den. Ni som vill fortsätta följa vår resa mot bebislycka med allt vad det innebär är mer än välkomna att gå in på: http://www.barnlangtan.se/  

Glöm inte att spara den nya sidan på era favoriter och länkar, hihi.


För varje inlägg jag skriver kommer jag även gå in här på bloggagratis ett tag framöver och skriva att jag lagt in ett nytt inlägg på min nya blogg. Det är för att de som prenumererar på min blogg via bloglovin ska se det. Min nya blogg syns inte där ännu.


Ni som inte är intresserade av att följa oss eller som tycker jag skriver illa eller hänger ut mig själv på tok för mycket har jag ett tips.

Klicka för allt i världen I N T E på länken utan surfa runt på nätet efter sådant ni är intresserade av i stället.


Då hörs vi på nya bloggen vänner och familj! Tack för den här tiden, nu går vi mot nya tider (wow vad coolt poetsikt det där lät, men jag kunde inte låta bli).


Varma kramar från oss tre!

 
ANNONS
 
maria

maria

27 juni 2009 12:38

Vad skönt att höra att ni mår bra allihopa, jag drar en lättnads suck nu. Jag hänger givetvis med till nya bloggen, lägger in den på momangen på mina länkar.
Vi hör och syns där.
Kram.
//Maria.

http://mariaslekrum

 
Ingen bild

Jeanette

28 juni 2009 23:36

i goo fore it puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 13 juli 2009 18:54

Nu fungerar bloglovin för min nya blogg: www.barnlangtan.se Så ni som prenumerar kan nu lägga in den nya istället.   Detta blir mitt allra sista inlägg på bloggagratis.   Välkommen att fortsätta följa mig och min blivande familj på nya bloggen! ...

Av Jenny - 10 juli 2009 21:10

Nu finns ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 9 juli 2009 17:30

Nu finns tre nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se   Alldeles snart kommer du som prenumerar kunna göra det från min nya blogg istället. Den ska bara verifieras av Bloglovin, osäker på hur lång tid det tar. ...

Av Jenny - 8 juli 2009 11:43

Nu finns två nya inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Av Jenny - 7 juli 2009 09:21

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min nya blogg: www.barnlangtan.se ...

Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Blogkeen
Följ Min sida om barnlängtan och IVF! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se